Få styr på dine flyttesyn og din skat!

Forskudsopgørelser, fradrag, selvangivelser, årsopgørelser – og skatteordninger! Er det også svært for dig at finde rundt i? Med DomuSpect og Digital Revisor kan du lige nu få helt styr på både dine flyttesyn OG din boligudlejning og skat! 

Udlejer du som privatperson en eller flere boliger, skal du selvfølgelig svare skat af den indtægt, du har i den forbindelse! Skatteteknisk set driver du virksomhed og udlejningen bliver derfor betragtet som erhvervsmæssig. Det betyder en hel del for, hvordan din indtægt skal opgøres.

Ved du for eksempel om istandsættelse ved lejeskifte påvirker din skatteopgørelse? Eller hvordan lejers indskud håndteres skattemæssigt? Hvad du får fradrag for i forbindelse med udskiftning af lejer? Eller ved du hvilken skatteordning, du skal vælge?

Kender du ikke svarene? Så ved vi, at du bestemt ikke er alene! Vi ved også lige nøjagtig, hvem der kan hjælpe dig, så du kan få styr på din boligudlejning og skat!

Køb DomuSpect og få Digital Revisor med i købet!

Hos DomuSpect kan vi til enhver tid varmt anbefale Digital Revisor til alle boligudlejere! Her får du nemlig lige den hjælp, du har brug for for at få styr på din boligudlejning og skat.

Lige nu i maj måned har vi sammen med Digital Revisor lavet et HELT særligt tilbud til dig, der er privat udlejer af 1-3 boliglejemål.

Så er du privat udlejer af 1-3 lejemål? Har du allerede et abonnement på DomuSpect eller tegner du et i løbet af maj 2021? Så får du simpelthen et helt skatteårs Digital Revisor med i købet! Helt og aldeles uden ekstra beregning! Nada! Nul kroner ekstra! Og du bestemmer selvfølgelig helt selv hvilket skatteår, du vil have Digital Revisors hjælp til!*

Så kan du få helt styr på dine flyttesyn OG din skat!

*Oprettelsen hos Digital Revisor med din gratis rabatkode fra DomuSpect skal ske inden 1. juni 2021.

Med Digital Revisor kan du få styr på din boligudlejning og skat!

Digital Revisor er et online værktøj, der gør dig i stand til at klare din forskudsopgørelse og dit oplysningsskema (selvangivelse) selv – og gøre det rigtigt!

Hele lovgivningen på området er lagt ind i det digitale værktøj. Så får du automatisk alle skattefordelene med, når du udfylder oplysningerne. Kort sagt, sætter Digital Revisor dig i stand til at beregne skat og fradrag i 5 nemme trin, uden du behøver at hyre en dyr revisor.

Det får du hjælp til med Digital Revisor

  • Alle skatteordninger – du kan beregne din skat ved udlejning af bolig og vælge virksomhedsskatteordningen, kapitalafkastordningen og personskatteloven
  • Hvilke rubrikker og præcise tal, du skal udfylde og indskrive på din forskudsopgørelse og selvangivelse
  • Beregning af din boligudlejnings økonomi, skat og alle de fradrag, du har ret til

Hos Digital Revisor får du selvfølgelig også fuld support, hvis der er noget der driller! Her sidder deres revisorkloge medarbejdere klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål.

Sådan får du tilbuddet!

Er du privat udlejer med 1-3 boliglejemål? Så er det lige nu, du skal slå til og få i pose og sæk! Tegner du et abonnement* på appen DomuSpect i maj 2021 eller har du allerede et, får du et helt skatteår hos Digital Revisor med i købet! Så kan du få styr på både flyttesyn og skat! 

  1. Tjek vores abonnementer hos DomuSpect ud lige HER og vælg det der passer til dit behov – hvis ikke du har et allerede*

  2. Når du har købt dit DomuSpect-abonnement, sender du en mail til jonas@iospect med beskeden “Digital Revisor”

  3. Opfylder du betingelserne for tilbuddet, sender vi dig din gratis rabatkode til Digital Revisor! *

  4. Opret dig hos Digital Revisor og brug din gratis rabatkode inden 1. juni 2021.*

Alt det med småt!

*Tilbuddet gælder kun for dig, der er privat udlejer uden CVR-nummer med 1-3 boliglejemål.
*Tilbuddet løber i maj 2021 og gælder kun abonnementerne DomuSpect PLUS, DomuSpect PREMIUM eller DomuSpect EXCLUSIVE.
*Oprettelse hos Digital Revisor med din gratis rabatkode skal ske inden 1. juni 2021.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke