Gratis digitale lejekontrakter !

For at gøre din hverdag nemmere, bedre og mere sikker, har vi lavet en aftale med Rently, som tilbyder gratis digitale lejekontrakter.

Hos vores samarbejdspartner Rently får du ubegrænsede digitale lejekontrakter, hvis du er kunde hos os – det koster dig ikke en krone!

Når du opretter dig som ny kunde hos Rently får du:Rently og DomuSpect tilbyder gratis digitale lejekontrakter

Ubegrænsede lejemål
Ubegrænsede digitale lejekontrakter
Ubegrænsede digitale underskrifter

Normalpris er DKK 599,- pr. md. ex. moms – men er du bruger af DomuSpect, får du hele pakken hos Rently.

Opret en gratis konto hos Rently, og benyt vores rabatkode til at opgradere til en komplet løsning, helt gratis. Kontakt Rently for at få rabatkoden.

Rently er ikke en integration til DomuSpect, men et komplet stand alone system til håndtering af lejekontrakter, screening af lejere, dokumentopbevaring og digitale underskrifter.

Læs mere her

Er du endnu ikke kunde hos os ? Skynd dig at hente DomuSpect – det digitale flyttesyn her: https://apps.apple.com/dk/app/domuspect/id1088582543?l=da

Når du er oprettet hos os kan du få gratis digitale lejekontrakter hos Rently.

Vi arbejder konstant på at få flere nye partnerskaber som giver en fordel for dig som udlejer eller ejendomsadministrator. Den seneste tilføjelse med Rently giver dig mulighed for at automatisere din forretning så du kan koncentrere dig om de vigtige ting ved boligudlejningen.

I starten af 2020 kommer vi med endnu en gratis fordel, som vi ved mange efterspørger: Tilmelding af lejer til elforsyning.

Husk også at vi har et samarbejde med Proper – digital ejendomsadministration hvor du også får en række fordele som kunde hos DomuSpect.

Du kan f.eks få dine indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter ind på dine lejemål hvis du også bruger Proper. På den måde bliver et flyttesyn noget nemmere at håndtere hvis man ser på helheden i opgaven, lige fra udførslen af flyttesynet til efterbehandlingen, som før i tiden var en større administrativ opgave boligudlejere og ejendomsadministratorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DomuSpect – det digitale flyttesyn – er appen der gør livet nemt for boligudlejere og ejendomsadministratorer. Nu kan du nemt og bekvemt lave indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter. DomuSpect appen er lavet i samarbejde med Advokater – så ved du at der er styr på det juridiske når du laver flyttesyn.

Kontakt:
IOspect – Leopardvej 2, 7700 Thisted
Tlf: 4290 9008
E-mail: info@iospect.dk
Åbent: Man-Fre: 08:30-16:00

Giv os en anmeldelse på trustpilot