Marc er ny spiller på holdet

Nu skal I altså møde vores nye mark-spiller i DomuSpect – som helt passende ligefrem HEDDER Marc…

Marc er 24 år og fra “Ålleren”, hvor han i sin spæde ungdom – også meget passende – spillede fodbold på rimelig højt niveau.

Han har et soft spot for biler og ikke mindst for Formel 1. Han bor i Ålborg med sin kæreste og deres skønne 3-årige søn – lige lidt endnu – de flytter til Århus inden længe.

Karrieren har bragt på alt fra sælger hos Mercedes-forhandler, biludlejning i Sydney International Airport, butikschef for hele to cykelforretninger i en alder af 21, sælger hos Wrist Ship Supply i Spanien, hvor det primære transportmiddel var motorcyklen og sidst som konsulent og sælger af firmaaftaler hos Enterprise biludlejning i København.

Alt i alt har Marc bare altid været godt kørende!!!! Lige indtil han blev den “glade” ejer af en Skoda fra 2001 – som BTW nu er afgået ved døden! Vi har selvfølgelig opgraderet og udstyret ham med en Skoda Fabia fra 2012! 🤣

Vi er i al fald sikker på, at vi i DomuSpect er rigtig godt kørende med Marc i marken og vi er super glade for at have ham med på holdet! Rigtig hjertelig velkommen Marc! 🎉

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke