Digitalisering i en konservativ branche

I Claus Heides firma Pulira kalder de sig selv for ejendomsbutler og det er bestemt ikke uden grund. De leverer ejendomsservice i en klasse for sig og har altid kvalitet og service i højsædet. Udover klassiske opgaver som rengøring og vinduespudsning tilbyder de også at klare en lang række opgaver for ejendomsejere – også opgaver der løses digitalt i dag. 

Vi talte med Claus om, hvor han ser digitaliseringen kan vinde indpas i en ellers konservativ branche.

Her under kan du se optagelsen af webinaret fra d. 9. december 2020 og hente de tilhørende materialer. God fornøjelse.

https://flyttesyn.domuspect.dk/da/domuspect-webinar-0

Hør hvorfor andre ejendomsadministratorer klarer deres flyttesyn digitalt.

Peter Valentin Hougaard har som vicevært ansvaret for en del af driften i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig, der udlejer lejligheder og rækkehuse i København, Aarhus og Aalborg. Go´Bolig lægger især vægt på, at lejerne møder en god og professionel service og Peter har ansvaret for at levere den service og sikre at kunderne altid får lidt mere, end de forventer.

Vi talte med Peter om, hvorfor en ejendomsadministrator af Koncentons kaliber gør brug af en digital løsning til at klare deres flyttesyn.

Her under kan du se optagelsen af webinaret fra d. 2. december 2020 og hente de tilhørende materialer. God fornøjelse.

https://flyttesyn.domuspect.dk/da/domuspect-webinar-0-0-0

Du kan digitalisere dine egne processer og få system i dine arbejdsopgaver

I anden del af vores række af webinarer om digitalisering, havde vi inviteret Jakob Neua Nørgaard. Vi talte med Jakob om hans virksomhed og om de muligheder der ligger i digitaliseringen af blandt andet ejendomsmarkedet. Han gav gode råd til, hvordan du kan begynde at digitalisere dine egne processer og få system i dine arbejdsopgaver.

Jakob Neua er manden bag det børsnoterede firma Penneo, der specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at få dokumenter hurtigere underskrevet. Nu er Jakob indehaver af Danmarks digitale ejendomsmægler Estaldo.com. Estaldo.com tilbyder et enkelt og gennemskueligt alternativ til den traditionelle ejendomsmæglerbranche, når du skal sælge din ejerbolig.

Penneo

Allerede i 2011 fik Jakob ideen til Penneo og med manges hjælp, blev Penneo bygget op. I 2014 fik de deres første kunder. Penneo er basalt set et system til procesoptimering. Det er naturligvis et system, hvori man underskriver dokumenter, men det som Penneo reelt laver, er at digitalisere processer. I Penneos tilfælde, at digitalisere og effektivisere processer omkring at få kontrakten sendt, underskrevet, håndteret og arkiveret.

Din digitale ejendomsmægler

Da det i 2017 i Danmark også blev muligt at underskrive købsaftaler digitalt, gik Jakob i samarbejde med ejendomsmægleren Ann Rosenskjold. De gik i gang med at udvikle konceptet Estaldo.com, der åbnede op i januar 2020. Estaldo.com er det digitale og prisvenlige alternativ til køb og salg af boliger:

“Vi prøver på at fjerne de led, hvor man laver manuelle behandlinger. Det er en af grundene til, at vi kan tage prisen ned fra de 90.000, som jeg vil tro de fleste ejendomsmæglere tager, og ned til de 12.500. Man får faktisk mere eller mindre det samme for pengene hos os.

Vi tager over på alt det mæglerfaglige hos os. Det gælder papirarbejdet, købsaftalen, alt omkring salgsopstillingen og vi tager ovenikøbet også forhandlingen med dem, der nu engang vil købe boligen. Det eneste vi ikke laver, det er fremvisninger, og det er jo en stor del af en traditionel ejendomsmæglers forretning. Fremvisningen klarer folk selv i vores løsning og det kan de sagtens. De folk, der bor i huset kender jo huset bedre end nogen ejendomsmægler nogensinde ville gøre.

Vi prøver på at optimere og digitalisere processer. Der hvor vi er nu, det er hvor vores ejendomsmæglere siger, at hvor de normalt set ville bruge 30 timer på en sag, så bruger de nu kun 2 ½. Det er jo et kæmpe indhug i arbejdsindsatsen, og det er også det, der gør, at vi kan holde prisen nede.”

Kom i gang med at digitalisere dine arbejdsopgaver

Penneo og Estaldo.com er begge eksempler på virksomheder, der som deres produkt, optimerer og digitaliserer nuværende manuelle processer for kunden. DomuSpect – det digitale flyttesyn, er et andet eksempel. For alle tre virksomheder gælder, at de møder en del kunder, der som udgangspunkt synes, det er svært at komme i gang med at digitalisere. 

Jakob har oplevet, at mange hopper ud i, at ville digitalisere alt på én gang:

“Og så bliver det bøvlet, fordi man jo aldrig rigtig kan forestille sig, hvad det er, man kommer til at møde i sit næste skridt. Så når folk synes, det er svært at komme i gang med at digitalisere sin virksomhed, så tror jeg mest, det er fordi, at folk tager munden for fuld.”

3. gang er lykkens gang

Jakob har et rigtig godt og konkret råd til dig, der gerne vil begynde at digitalisere dine egne processer og få system i dine arbejdsopgaver.:

“At komme i gang med at digitalisere, er faktisk ikke særligt svært, hvis man bare tager et lille skridt af gangen og tænker sig om. Når man går i gang med at digitalisere processer, skal man kigge på de processer man gør mere end tre gange. Det er en regel, vi har her hos os: Hvis der er ting, du gør mere end tre gange, så kan det formentlig betale sig at digitalisere. Det kan være et rigtig godt sted at starte.”

Vælg et system

Når du så har fundet frem til den type arbejdsopgaver, du vil starte med at digitalisere, så skal du i gang med at finde et system, der kan håndtere de processer. For eksempel et ticket-system, til at håndtere mails eller et økonomisystem, der kan digitalisere din bogføring. Det kunne også være DomuSpect, der kan digitalisere dine flyttesyn:

“Det er bare nogle eksempler. Så jeg tror, man skal sætte sig ned og så skal man tage et skridt af gangen. Så skal man sige “Hvad har vi af papirer? Okay, lad os se, om vi kan fjerne det.” Det kunne være et godt sted at starte. Der er jo mange virksomheder, der har utroligt meget papir, som de faktisk godt kan slippe for. Ja, vi har faktisk slet ikke noget papir på det her kontor. Alle vores regninger ryger f.eks. ind i et system, der hedder Roger.”

Et system af gangen

“Det vi gør, og det som jeg anbefaler folk at gøre, er at man tager et område af gangen. Det kan være man sætter sig ned og siger: “Kan der være værdi i at vi begynder at sende vores lejekontrakter ud med digital underskrift?”

Da jeg stadigvæk var i Penneo, var vi ude hos et boligselskab. De var vant til at proppe deres lejekontrakter ned i en kuvert og sende den afsted med returporto. Det er altså ikke så mange år siden, og der er sikkert også mange, der gør det i dag. Da vi var ude og sætte dem i gang med Penneo-løsningen, sendte de lejekontrakten afsted og så gik der 10 minutter, så kom den allerede retur – og der var den altså underskrevet. Det var de rigtig glade for. Både det, at den var underskrevet, men at den lå elektronisk, hvor de nemt kunne finde den igen. Det var jo en kæmpe forskel fra at sende den på post, få den retur, få den scannet ind, og gemme den i et eller andet fællesdrev eller lignende.”

Systemer skaber værdi

“Der er bare en kæmpe værdi i at kunne finde sine ting igen. til lige med værdien, der ligger i at effektivisere sin egen arbejdstid. Og så sker der vel typisk også det, når man bruger de her automatiserede digitaliserede systemer, at de hjælper med at tage stilling. Tage stilling til mange af de ting, man ikke ellers, som mindre virksomhed eller medarbejder, når at sætte sig ind i inden det ændres.”

Databeskyttelsesforordningen – bedre kendt som GDPR – som EU indførte d. 25. maj 2018 er et godt eksempel på lovgivning, som de digitale systemer, kan hjælpe med at overholde:

“I eksemplet med lejekontrakter, altså i det her tilfælde, hvis du sender dem ud på mail. Lad os sige, du gerne vil have et CPR-nummer i, det må man jo ikke i henhold til GDPR. Så der hjælper et digitalt system også med at få noget compliance på, så man overholder lovgivningen.”

Effektiv standardisering

“Når man begynder at digitalisere sine processer og arbejdsopgaver, får man sat ting i system. Det kan godt virke lidt mere rigid, fordi systemet måske har begrænsninger, for hvad eller hvordan du kan gøre. Men det er jo så et trade-off man må tage, og sige “jamen hvis vi digitaliserer, så har vi bestemt, at vi altid gør sådan her”. Det betyder også, at hvis så man skal ansætte flere medarbejdere, så er det også meget lettere. Så kan man sige “det er sådan her vi gør, og det er den måde som systemet virker på”. På den måde ender du ikke med en medarbejder, der sidder og begynder at gøre tingene på en fjerde måde, som måske er endnu mere ineffektiv end det man havde før.”

Forsvinder jobbet i processen?

Det kan være logisk at tænke, at når man digitaliserer processer, der før var manuelle, så vil det koste arbejdspladser. Den tankegang skaber i sig selv modstand mod digitaliseringen:

“Hvis du sidder i en organisation og laver sagsbehandling, så er du jo ikke nødvendigvis interesseret i at digitalisere. Det kan jo være nærmest dit eget job, der forsvinder i den proces. Min erfaring er, at jobbet forsvinder ikke. Der sker bare noget andet og det bliver bare ændret. Det er i hvert fald meget, meget sjældent at digitalisering fjerner et job.”

Digitalt mindset

“Jeg tror, mange ikke går i gang med at digitalisere fordi “åh, så skal vi til at lære noget nyt”. Det er bare lettere at gøre, som man altid har gjort. Vi oplevede det samme i Penneo, og det oplever vi også i vores nuværende organisation. Det mindset tror jeg, man skal væk fra.”

Her kan du se optagelsen af DomuSpect-webinaret med Jakob Neau Nørgaard fra d. 25. november 2020.

 

Marc er ny spiller på holdet

Nu skal I altså møde vores nye mark-spiller i DomuSpect – som helt passende ligefrem HEDDER Marc…

Marc er 24 år og fra “Ålleren”, hvor han i sin spæde ungdom – også meget passende – spillede fodbold på rimelig højt niveau.

Han har et soft spot for biler og ikke mindst for Formel 1. Han bor i Ålborg med sin kæreste og deres skønne 3-årige søn – lige lidt endnu – de flytter til Århus inden længe.

Karrieren har bragt på alt fra sælger hos Mercedes-forhandler, biludlejning i Sydney International Airport, butikschef for hele to cykelforretninger i en alder af 21, sælger hos Wrist Ship Supply i Spanien, hvor det primære transportmiddel var motorcyklen og sidst som konsulent og sælger af firmaaftaler hos Enterprise biludlejning i København.

Alt i alt har Marc bare altid været godt kørende!!!! Lige indtil han blev den “glade” ejer af en Skoda fra 2001 – som BTW nu er afgået ved døden! Vi har selvfølgelig opgraderet og udstyret ham med en Skoda Fabia fra 2012! 🤣

Vi er i al fald sikker på, at vi i DomuSpect er rigtig godt kørende med Marc i marken og vi er super glade for at have ham med på holdet! Rigtig hjertelig velkommen Marc! 🎉

Hvordan kan du lykkes med din omstillingsproces?

Onsdag d. 18. november kl. 10.00 afholder vi vores første webinar i en række på 6. Vi taler vi med Erhvervsjurist Kristin Assaad om, hvilke udfordringer hun har mødt i processen og hvordan hun er lykkedes med at skubbe til kundernes mindset og blive et attraktivt alternativ til det traditionelle advokatfirma.

Kristin er uddannet erhvervsjurist og stifter og direktør af rådgivningsvirksomheden LegalUp | Din virksomheds juridiske sikkerhed Med LegalUp har hun introduceret et traditionsbundet juridisk marked for et nyt og anderledes koncept. Et innovativ og delvis digital forretningsmodel med abonnement- og fastprisbaseret juridisk bistand til små og mellemstore virksomheder.

Læs mere her og tilmeld dig

Tilmeld lejer til grøn el med DomuSpect

Vi vil rigtig gerne gøre vores del og bidrage til den grønne omstilling i samfundet. Derfor kan du nu gøre en grøn forskel, når du skal tilmelde din lejer til el under et indflytningssyn. Den el vi tilbyder i DomuSpect er nemlig blevet til helt grøn vindmøllestrøm. Nemt, trygt og helt grønt! 💚

Nem, tryg og helt grøn tilmelding til el

Med DomuSpect har det længe været nemt for dig som udlejer, at tilbyde tilmelding til elforsyning til din lejer. Når du udfører indflytningssyn med DomuSpect kan du nemlig gøre det direkte i appen! Det er nemt for lejer og så er det ikke mindst trygt for dig, som ellers hænger på regningen, hvis lejeren ikke får sig meldt til. Nu har vi taget en grøn beslutning! E samarbejde med SEF Energi vil det fremadrettet være ren vindmøllestrøm, vi tilbyder i appen.

Sort og grøn strøm

Den strøm, der produceres på kulkraftværker i Danmark, kalder man for sort strøm. Strømmen, der kommer fra vedvarende energikilder, som bl.a. vindmøller og solceller kaldes for grøn strøm. Den el, du som forbruger modtager i din bolig er en blanding af den grønne og sorte strøm, der er produceret. Sådan er det, fordi vi i Danmark kun har ét fælles ledningsnet, der transporterer strømmen ud til forbrugerne.

Vindstrømscertifikat

Når den sorte og grønne strøm blandes i det fælles ledningsnet, gør det så en forskel, hvilken strøm vi vælger? Ja! Den strøm, du forbruger, køber SEF Energi tilsvarende ind fra vindmøller. Slutbrugeren modtager et vindstrømscertifikat. Den er bevis for at den mængde strøm, der forbruges hos kunden, er dækket af 100% grøn vindstrøm.

Staten har styr på elproduktionen!

Energinet, der er en statsejet virksomhed og de har ansvaret for at sørge for, at der er overensstemmelse mellem efterspørgsel og udbud af el. Det samme gælder efterspørgsel og udbud af den grønne strøm.  Når du vælger et grønt elprodukt, er der altså statsgaranti for, at den strøm du forbruger i det samlede regnskab er grøn.

Du gør en grøn forskel!

Når vi vælger, at det er den grønne vindstrøm, vi tilbyder i DomuSpect, så er det fordi vi har en holdning! Vi har en holdning til, at den strøm der produceres i Danmark skal være så grøn og at vi kan minimere og i bedste fald helt lukke for produktionen af den sorte el. Produktion af sort strøm udleder masser af CO2, der skader vores miljø og klima.

Vores grønne valg i DomuSpect er vores lille bidrag til den udvikling – og du gør en grøn forskel, når du tilmelder din lejer til el gennem DomuSpect.

Fremadstormende app-virksomhed rejser kapital i millionklassen til markedsudvidelse

MEGATREND INVEST og Vækstfonden skyder millionbeløb i IOspect ApS til lancering i udlandet af appen DomuSpect – det digitale flyttesyn

MEGATREND INVEST investerer i IOspect og træder dermed ind i ejerkredsen. Investeringen følges op af Vækstfonden og køreplanen mod yderligere vækst går over UK og Tyskland. IOspect står bag DomuSpect – det digitale flyttesyn, som på kort tid er blevet det foretrukne værktøj til digitale flyttesyn på det danske boligudlejningsmarked. 

Billedtekst: Jan Høilund Christensen, CEO IOspect i godt selskab mellem Steen Egsdal (tv) og Ulrik Falkenstrøm (th) henholdsvis CEO og COO hos MEGATREND INVEST

“Vi har set et perfekt match i IOspect ApS i forhold til den investeringsprofil vi har, og ikke mindst værdigrundlaget er en stærk faktor for det videre samarbejde. Med et stærkt team, et stort drive på at vækste virksomheden mod udlandet, og et centralt værdisæt om at gøre verden til et bedre sted gennem bæredygtig digitalisering, ser vi en stor synergieffekt mellem MEGATREND INVEST og IOspect ApS,” siger Steen Egsdal, CEO hos MEGATREND INVEST.

Henover sommeren har dialogen med MEGATREND INVEST vist sig at harmonere perfekt med IOspects vækstambitioner og værdigrundlag om at gøre verden til et bedre sted gennem bæredygtige, digitale løsninger. IOspect udvikler software, der flytter arbejdsopgaver fra papir til digitale platforme. Opgaver der før var besværlige og krævede flere arbejdsgange, optimeres og kan nu i stedet udføres og afsluttes på mobile enheder on-site. Det sparer ikke kun tid, men også masser af papir.

“Som en effekt af Covid-19 så vi i foråret 2020 muligheder for med fordel at ændre vores forretningsmodel i IOspect fra en pay-as-you-go model til en abonnementsløsning. Med den nye forretningsmodel fokuserer vi på en abonnementsløsning, der giver flere muligheder for at skalere – ikke mindst på det internationale marked.”, udtaler Jan Høilund, CEO IOspect, og fortsætter:

 “Derfor er det en kæmpe gevinst, at vi har fundet en stærk medspiller i MEGATREND INVEST, der kan understøtte vores internationalisering, ikke alene med kapital men også med konkret viden og erfaring.”– Jan Høilund Christensen, CEO IOspect.

Om MEGATREND INVEST A/S 

MEGATREND INVEST er en velkonsolideret formidler af kapital mellem investorer, der søger alternative investeringsformer, og kapitalsøgende startup og vækstvirksomheder. Via risikospredning sikres et solidt afkast for investorerne. MEGATREND INVEST stiller krav til virksomhederne om ansvarlig og bæredygtig forretning baseret på 9 ledende megatrends og investerer målrettet i bæredygtige produkter og løsninger med fokus på verdensmålene.

Om IOspect ApS

IOspect ApS har udviklet en række apps til forskellige brancher, men fokuserer nu 100% på DomuSpect – det digitale flyttesyn og indgangen på det internationale marked. DomuSpect er blevet det foretrukne værktøj til digitale flyttesyn i Danmark og har på kort tid fået et godt fodfæste i UK. DomuSpect har i juli og august, sammenlignet med de første to måneder i år oplevet en vækst i antallet af downloads på mere end 300%. I løbet af foråret 2021 forventes DomuSpect lanceret på det Tyske marked.

DomuSpect på vej ud i verden

Digitalisering har over hele verden fået et voldsomt boost og efterspørgslen på digitale produkter stiger voldsomt. Ikke mindst grundet coronavirus, der desværre er blevet en del af vores virkelighed i 2020, har digitaliseringen af alt lige fra processer og produkter til socialt samvær fået endnu mere fart under vingerne. 

Vi mærker også den stigende efterspørgsel her. Med vores app DomuSpect – det digitale flyttesyn, forenkler og digitaliserer vi de indflytnings- og udflytningssyn der skal foretages på lejemål. DomuSpect er nu også udkommet i en engelsk version til det engelske marked og vi er i gang med at undersøge vores muligheder i flere potentielle lande. I den forbindelse er vi derfor ved at afdække, hvor vi kan få noget hjælp i den proces. Vores regionale Erhvervshus Nordjylland er en rigtig god medspiller for os og også i Udenrigsministeriet har de stærke ressourcer på den front.

I forrige uge havde vores CEO Jan Høilund Christensen derfor besøg af chefkonsulent indenfor internationalisering Özkan B. Köksal fra Udenrigsministeriet. Özkan er en meget kompetent mand på området – og så er han ovenikøbet utrolig rar 😊. Det er fantastisk dejligt og helt uvurderligt for os at have så kvalificerede og erfarne sparringspartnere at trække på, når vi selv bevæger os ud på ukendt grund.

Udenrigsministeriet og Özkan kan hjælpe os med at få adgang til de danske ambassader i de enkelte lande. På ambassaderne sidder endnu flere kompetente mennesker, der kender de forskellige lande indgående. Ambassaderne kan hjælpe os med at skabe kontakt til såvel potentielle kunder som til lokale markedsføringskanaler og fagkonsulenter. I hele processen kan Özkan fungere som det bindeled, der sikrer, at vi får den hjælp på ambassaderne, som vi har brug for, i og med han på den ene side har forståelsen for vores forretning og vores udgangspunkt, mens han på den anden side har indsigten i ambassadernes muligheder og kompetencer. 

Vi glæder os til at komme ud i verden med DomuSpect!

Sikke en sommer! Sikke et år!

Allerede helt i starten af 2020 gik vi så småt i gang med at bygge DomuSpect version 4.0. DomuSpect skulle nu bygges op på en helt ny platform – en cross-platform. En app bygget på en cross-platform kan fungere på flere platforme – i vores tilfælde på både Android- og Apple-enheder. En kæmpestor fordel fremover men også en tilsvarende kæmpestor opgave!

Den første DomuSpect-app var i sin tid bygget fra bunden i to forskellige versioner til henholdsvis Apple- og Android-enheder og det ville også sige, at hver eneste opdatering og forbedring, store som små, tilsvarende skulle foretages på begge platforme hver gang. En både tidskrævende og dyr process, der med den nye app skulle optimeres.

Alt der tidligere var blevet bygget op på de to platforme blev derfor nu revet ned og vores dygtige udvikler Jonas Lykke – den unge mand på billedet – startede stort set fra nul og gik i gang med at bygge den helt nye app op på cross-platformen – med de mange erfaringer fra de tidligere versioner i bagagen naturligvis.

Så kom Corona! Behøver vi sige mere?

Vi har løbet rigtig stærkt – vores udvikler ikke mindst – og lige inden sommerferien lykkedes det! Vores helt nye DomuSpect 4.0 udkom! Den hidtil største opdatering til dato, som vi og vores udvikler har arbejdet så intenst på i så lang tid. Vi kan med stolthed konstatere, at den efter de første børnesygdomme, heldigvis er rigtig godt på vej til at blive “voksen”.

Med den nye version DomuSpect 4.0 besluttede vi desuden også at komme i gang på det engelske marked – og også her er DomuSpect blevet taget rigtig godt imod. Også tyskerne har et stort behov for vores digitale flyttesyn, kan vi se – så det skal vi kigge mere på. Så vi og DomuSpect er simpelthen på vej ud i verden! Here we come! Hier kommen wir!

Denne flotte, unge mand er vores skarpe udvikler Jonas Lykke – klar med DomuSpect 4.0.

DomuSpect 4.0 er klar til download

Vi er rigtig glade for at DomuSpect ver. 4.0 nu er klar til download i app store og google play !

DomuSpect 4.0 er den hidtil største opdatering til dato, og vi har brugt rigtig meget tid på at gøre det digitale flyttesyn endnu bedre og nemmere for dig.

Ver. 4.0 giver som noget nyt mulighed for genbrug af data fra indflytning til fraflytning, online backup og fuld fleksibilitet mellem Android og iOS.

Desuden har vi ændret på brugeroplevelsen så det nu er lidt nemmere at lave et flyttesyn, og vi har tilføjet nogle nye måder at gøre tingene på. Vi håber at alt det nye vil blive taget godt i mod alle jer trofaste brugere.

Men lad os se lidt på de vigtigste opdateringer i ver. 4.0:

Nyt i ver. 4.0

  • Mulighed for live sync af alle sager med indhold og svar, på tværs af platforme.
  • Mulighed for at sync/backup billeder.
  • Mulighed for at redigere billeder efter de er blevet taget eller valgt.
  • Modtagelsen af Push Beskeder.
  • UK version af hele appen….og meget mere 🙂

Ændringer

  • UI Overhaul.
  • UX Overhaul.
  • El Tilmelding: Afsendelses Metoden – Nu API frem for Mail.
  • Mulighed for farver i Plantegningerne.
  • Komplet konvertering af App til ny Platform.

NOTE / OBS: Med konverteringen til ny Platform, vil alt indhold i alle gamle Sager desværre blive slettet. Fik du ikke lavet backup i form af PDF’er før update til ny version ? Check din sendt folder i din email – du har sandsynligvis sendt alle flyttesyn til lejer og vil kunne finde dine gamle flyttesyn i din sendt folder forudsat du ikke har slettet dem der.

Dine nuværende indkøbte sager (Mulighed for at lave sager/flyttesyn), vil blive flyttet med over i den nye app.

Dine brugere fra den gamle app (Dit gamle login), vil være gældende på den nye også.

DomuSpect 4.0 – Vigtig information !

Domuspect 4.0 er lige om hjørnet og vi glæder os rigtig meget til at rulle den ud til dig.

Ver. 4.0 giver mulighed for genbrug af data fra indlfytning til fraflytning, online backup og fuld fleksibilitet mellem Android og iOS – og rigtig meget andet som vi fortæller om senere.:-)

Men det vigtigste først:

Gem alle dine gamle flyttesyn på din computer eller anden ekstern enhed inden du opdaterer !

DomuSpect 4.0 lanceres d. 8. juli så du har lidt tid til at få gemt dine gamle flyttesyn.

Ver. 4.0 er den største opdatering til dato og det betyder desværre at du mister data i alle dine gamle flyttesyn.

Derfor skal du allerede nu sikre at du har en backup af dine gamle og afsluttede flyttesyn – vi anbefaler iøvrigt at du altid laver en backup af dine flyttesyn.

Den nemmeste måde at lave en backup på, er at sende dine gamle flyttesyn til dig selv på email – tryk på PDF ikonet, tryk på send eller dele knappen, og send flyttesynet som email til dig selv.

Ønsker du hjælp eller mere info ? Ring til os på 4290 9008, skriv til os på info@iospect.dk eller fang os på chatten på https://domuspect.dk/

Til gengæld lover vi at du fremover kan få adgang til en masse nye muligheder. Men mere om det når vi er lidt tættere på 🙂

Top 50 i App Store

DomuSpect mere populær end Disney, Google og UPS !

Det lyder som clickbait, men den er god nok. I kategorien business, Danmark, rundede vi plads nr. 42 i antal downloads i app store.

Vi er pænt stolte over at et nicheprodukt som digitale flyttesyn klarer sig så godt.

DomuSpect - det digitale flyttesyn top 50 i app store

DomuSpect er dermed ikke bare populær, men er også blevet danske boligudlejeres foretrukne værktøj til flyttesyn.

En del af forklaringen er at DomuSpect er supernem at bruge, at flyttesyn er gratis, og at vi har suveræn support.

Siden vi lancerede DomuSpect har vi arbejdet hårdt på at opdatere appen så den hele tiden følger med boligudlejernes ønsker og behov for sikre og gode flyttesyn.

Derfor har vi løbende opdateret appen med nye features og ønsker fra vores søde brugere. Flere af jer har været rigtig gode til at vende tilbage med konstruktiv feedback. Og det har kun gjort DomuSpect bedre og bedre. For det er alle jer brugere der ved hvordan et flyttesyn bedst laves, og det vi lytter vi selvfølgelig til.

Derudover har vi også fået gode råd og vejledning med fra Advokater, som enten selv bruger DomuSpect eller som vi samarbejder med.

P.t. findes DomuSpect som ver. 3.8 i app store og inden længe lancerer vi DomuSpect – det digitale flyttesyn ver. 4.0. I denne version har vi givet vores framework og engine en større tur så vi fremover kan tilbyde flere smarte features og muligheder. Men det er for tidligt at løfte sløret for de ting allerede nu, mere om det i løbet af en måneds tid når vi forventer at DomuSpect ver. 4.0 er klar til download i app store og google play.

Vi forventer naturligvis at DomuSpect fortsat vil være de danske boligudlejeres foretrukne værktøj til digitale flyttesyn, og vi glæder os til at løfte sløret for alle de nye spændende features der kommer i løbet af de næste måneder.

Digital ejendomsadministration

Nu kan du komme igang med digital ejendomsadministration via Propers smarte funktioner, alt sammen noget der gør din hverdag nemmere, bedre og mere sikker.

Vi har lavet en supersmart integration med Proper som gør det rigtig nemt at håndtere dine lejemål.

Digital ejendomsadministration

Proper er en digital platform udviklet til ejendomsadministration. Her kan du samle alle dine data om dine ejendomsportefølje og dermed automatisere og digitalisere hele din ejendomsadministration på en nem og moderne måde..

Hvis du bruger DomuSpect til flyttesyns rapporter kan du nu få indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter direkte fra DomuSpect ind på dine lejemål i Proper. Det foregår helt automatisk og er helt gratis for dig – En meget nem og hurtig metode til at samle alt et sted.

Digital ejendomsadministration har aldrig været nemmere

Samarbejdet mellem Proper og DomuSpect er et perfekt eksemel på at nye teknologier gør det nemmere at håndtere opgaver som før var tidskrævende og besværlige.

Med det digitale flyttesyn fra DomuSpect er det nu meget nemt og hurtigt at lave et flyttesyn, hvor alt bliver husket, fordi man føres igennem en smart check liste.

Ønsker man så at håndtere lejemål og lejere ja så er det smart at systemerne taler sammen, som det f.eks er tilfældet i samarbejdet med Proper. De indflytningsrapporter eller fraflytningsrapporter du laver i DomuSpect kan du nemt få ind på de rigtige lejemål i Proper.

Og med den slags samarbejde på tværs af løsninger bliver det pludselige meget nemmere at være udlejer eller ejendomsadministrator.

Vi sidder klar her på chatten hvis du vil vide mere om mulighederne. Check også gerne Propers egen hjemmeside hvor du kan få meget mere at vide om hvad de kan hjælpe dig med – se linket nederst.

Kontakt os eller Proper på info@helloproper.com / tlf. 89 88 80 76
Så får vi dig sat op med det samme.

Læs mere om Proper – din digitale ejendomsadministrator : https://www.helloproper.com/

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik