Skip to main content

Digitalt Flyttesyn

Digitale flyttesyn til indflytning- og fraflytningsrapporter.

Det har aldrig været nemmere at lave et digitalt flyttesyn end det er i dag – men som så meget andet, så bør du prøve det selv for virkelig at forstå hvor nemt det kan være. Hent DomuSpect gratis til din iPad eller tablet og prøv det selv.

Din eneste investering er tiden du bruger på det – vi har skåret bindingsperiode, opstartsgebyr og alt andet væk. Du kan helt gratis lave alle de flyttesyn du vil, når bare du bruger funktionen “Tilmeld lejer til elforsyning” som også er helt gratis at bruge. Ønsker du ikke at tilmelde lejer til elforsyning så kan du købe nye sager i app store / google play, eller tilmelde dig én af vores abonnementer, så nemt er det.

Få alt med når du laver digitalt flyttesyn

Laver du et digitalt flyttesyn med DomuSpect er du sikker på at du får alt med ved flyttesynet. Vi har lavet en nem og overskuelig trin for tin opsætning af appen, så du hele tiden bliver ledt videre til det næste trin i flyttesynet.

Når du har udfyldt hele skemaet og været rundt i hele lejemålet, så samler DomuSpect selv dine indtastede data til en pdf rapport som du kan sende til din lejer, til kontoret og til håndværkere og malere.

Flyttesynsrapporten indeholder de fotos du har taget undervejs, så det er tydeligt hvad der er beskrevet – det kan man kalde et ægte digitalt flyttesyn.

Tag et kig på vores priser hvis du vil se hvor billigt du kan opgradere et digitalt flyttesyn.

Du kan også slå et smut forbi vores “Hvordan gør man” videoer på youtube.

Du kan hente DomuSpect helt gratis inkl. alle de flyttesynssager du kan bruge, så du kan komme i gang med det samme. Hent DomuSpect her:

Digitalt flyttesyn

Digitalt flyttesyn

Du er også velkommen til at ringe til os på 4290 9008 hvis du vil høre mere om hvordan du får digitaliseret dine flyttesyn. Det er meget nemt at komme i gang med DomuSpect – hent appen, luk den op og du er klar til at lave et flyttesyn.

Ønsker du en gennemgang af appen kan det sagtens lade sig gøre – ring eller skriv til os på info@iospect.dk så vil det glæde os at hjælpe dig. Det digitale flyttesyn er en reel tidsbesparende løsning, som samtidig giver en langt bedre dokumentation i forhold til de gamle papirskabeloner.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke