Digitalt Flyttesyn

Digitale flyttesyn til indflytning- og fraflytningsrapporter.

Det har aldrig været nemmere at lave et digitalt flyttesyn end det er i dag – men som så meget andet, så bør du prøve det selv for virkelig at forstå hvor nemt det kan være. Hent DomuSpect gratis til din iPad eller tablet og prøv det selv.

Din eneste investering er tiden du bruger på det – vi har skåret bindingsperiode, opstartsgebyr og alt andet væk. Når du har brugt dine 2 gratis sager så kan du købe nye sager i app store / google play, så nemt er det.

Få alt med når du laver digitalt flyttesyn

Laver du et digitalt flyttesyn med DomuSpect er du sikker på at du får alt med ved flyttesynet. Vi har lavet en nem og overskuelig trin for tin opsætning af appen, så du hele tiden bliver ledt videre til det næste trin i flyttesynet.

Når du har udfyldt hele skemaet og været rundt i hele lejemålet, så samler DomuSpect selv dine indtastede data til en pdf rapport som du kan sende til din lejer, til kontoret og til håndværkere og malere.

Flyttesynsrapporten indeholder de fotos du har taget undervejs, så det er tydeligt hvad der er beskrevet – det kan man kalde et ægte digitalt flyttesyn.

Tag et kig på vores priser hvis du vil se hvor billigt det kan være at lave et digitalt flyttesyn.

Du kan også slå et smut forbi vores “Hvordan gør man” videoer på youtube.

Du kan hente DomuSpect helt gratis inkl. 2 flyttesynssager så du kan komme i gang med det samme. Hent DomuSpect her:

Digitalt flyttesyn

Digitalt flyttesyn

Du er også velkommen til at ringe til os på 4090 9008 hvis du vil høre mere om hvordan du får digitaliseret dine flyttesyn. Det er meget nemt at komme i gang med DomuSpect – hent appen, luk den op og du er klar til at lave et flyttesyn.

Ønsker du en gennemgang af appen kan det sagtens lade sig gøre – ring eller skriv til os på info@iospect.dk så vil det glæde os at hjælpe dig. Det digitale flyttesyn er en reel tidsbesparende løsning, som samtidig giver en langt bedre dokumentation i forhold til de gamle papirskabeloner.

DomuSpect – det digitale flyttesyn – er appen der gør livet nemt for boligudlejere og ejendomsadministratorer. Nu kan du nemt og bekvemt lave indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter. DomuSpect appen er lavet i samarbejde med Advokater – så ved du at der er styr på det juridiske når du laver flyttesyn.

Kontakt:
IOspect – Leopardvej 2, 7700 Thisted
Tlf: 4290 9008
E-mail: info@iospect.dk
Åbent: Man-Fre: 08:30-16:00

Giv os en anmeldelse på trustpilot