Skip to main content

3 tips til digital ejendomsadministration og lejerskifte

Arbejder du med ejendomsadministration til daglig? Så kender du med sikkerhed alt til de mange arbejdsgange og det tunge papirarbejde, der følger med, hver eneste gang en lejer siger sit lejemål op, og der skal en ny lejer ind. 

Læs med her i artiklen, og bliv klogere på, hvordan du, såvel som alle andre ejendomsadministratorer, kan gøre arbejdet nemmere, når der dukker et lejerskifte op. 

3 bud på digitale løsninger til ejendomsadministration

Har du overvejet, om digitale lejekontrakter kunne være en løsning for dig? Og har du hørt om DomuSpect appen, der gør dine flyttesyn digitale

Måske anvender du allerede et system til at organisere alle de lejemål, du er ejendomsadministrator på? Ellers er det måske ved at være på tide, hvis det er en stor udlejningsvirksomhed, du står i spidsen for?

I det følgende vil vi komme ind på tre digitale løsninger, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde med ejendomsadministration.

1. Anvend digitale lejekontrakter

De dage, hvor det var en nødvendighed for ejendomsadministratorer at printe en lejekontrakt ud, udfylde den med blå kuglepen, underskrive den sammen med lejer og tage en kopi, er heldigvis ovre. I dag kan du gøre det på en meget smartere måde. 

Køber du dig adgang til digitale lejekontrakter hos en samarbejdspartner, får du masser af nyttige ting med oven i hatten. Du får adgang til et system, der håndterer digitale lejekontrakter, du får mulighed for at lave digitale underskrifter (også når det kommer til dine lejere), du kan drage nytte af en funktion som screening af lejere, digital opbevaring af dine dokumenter og lejekontrakter.

Har du endnu ikke prøvet digitale lejekontrakter af, bør du give det et skud. Det er nemt, og det kan spare dig for en masse unødige arbejdsgange, når du sidder i en funktion som ejendomsadministrator for flere lejemål.

Ejendomsadministration er bl.a. også at have styr på flyttesyn - DomuSpect - det digitale flyttesyn sørger for at den del går nemt og træfsikkert

2.  Gør dine flyttesyn digitale

Som ejendomsadministrator kan du ikke komme udenom flyttesyn. Hver eneste gang en lejer siger et lejemål op, skal der både laves et fraflytningssyn og et indflytningssyn. Og det ændrer vores app DomuSpect ikke på.

Det, DomuSpect kan gøre nemmere for dig, er måden, hvorpå du udfører flyttesyn, og måden, hvorpå du udarbejder henholdsvis indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter. Det kan nemlig gøres digitalt og langt mere effektivt.

Det fungerer i praksis på den måde, at du åbner din DomuSpect app, når du skal til at gennemgå lejemålet med lejer. Her følger du slavisk den trin for trin-guide, der dukker op, og udfylder alle relevante informationer samt vedhæfter billeder. 

Når du har været lejemålet igennem, kan du få DomuSpect til automatisk at udforme en rapport. Det gælder både ved indflytning og fraflytning.

Digitalt flyttesyn med DomuSpect er med til at gøre ejendomsadministration nemmere og langt mere effektivt for dig.

3. Anvend en digital platform til ejendomsadministration

Fungerer du som ejendomsadministrator for mange boliger? Så kan du have stor glæde af at tage en digital platform i brug, der er udviklet til formålet. En platform som Proper giver dig mulighed for at samle alle dine data om de ejendomme, du administrerer, og dermed gøre hele din ejendomsadministration digital.

Og så kan du oven i købet få alle dine indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter lagt direkte ind i Proper, hvis du udfører et digitalt flyttesyn med DomuSpect.

Det digitale univers er vejen frem – også når det kommer til ejendomsadministration.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke