Skip to main content

Ny og effektiv ejendomsadministration software

Hos DomuSpect har vi udviklet en ejendomsadministration software, der gør livet nemmere for dig, der lejer boliger ud. Uanset om du fungerer som ejendomsadministrator, eller du lejer flere af dine egne udlejningsboliger ud, kan du have glæde af vores produkt. Med DomuSpect kan du nemt og effektivt foretage flyttesyn og få udarbejdet en automatisk rapport ud fra dine data.

Måske har du allerede hørt, at det er muligt at lave et digitalt flyttesyn? Eller måske er det helt ny musik i dine ører?

Vil du gerne vide mere om vores ejendomsadministration software? Så bliv hængende lidt endnu – så bliver du lidt klogere på DomuSpect og de fordele, der følger med.

Ejendomsadministration software – sådan fungerer det

Som udlejer kender du alt til det ekstra arbejde, du bliver sat på, når en af dine lejere siger et lejemål op, og du skal have en ny lejer ind. Der skal ordnes en masse administrative opgaver, og der skal foretages både udflytnings- og indflytningssyn. For ikke også at nævne de rapporter der skal laves ud fra de to typer obligatoriske flyttesyn.

Med DomuSpect ejendomsadministration software kan du spare en masse tid ved at gøre dine flyttesyn digitale. 

Ejendomsadministrator software - DomuSpect - det digitale flyttesyn
Det digitale flyttesyn er blevet nemmere med DomuSpect

Sådan gør du på det lavpraktiske plan

Du åbner vores app, når du skal til at udføre et flyttesyn sammen med den tidligere lejer eller nye lejer. Her dukker der en trin for trin-guide op, som du nemt følger, hvor du indtaster relevant data undervejs. Vil du gerne have billeddokumentation med også? Så tilføjer du også nemt de billeder, du tager undervejs.

Når du har været hele guiden igennem og har indtastet alle relevante data, bliver der automatisk genereret en indflytningsrapport eller udflytningsrapport ud fra de data, du har tastet ind. Og både du og lejer kan sætte en digital underskrift på stedet.

Lyder det for nemt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Med DomuSpect ejendomsadministration software er det hele muligt.

Fordele ved at anvende vores ejendomsadministration software

  • Du får en tjekliste eller guide at følge til alle dine flyttesyn – og du behøver ikke være bange for at glemme noget undervejs
  • Du behøver hverken huske papir eller kuglepen – det hele foregår i DomuSpect appen
  • Du behøver ikke at skulle printe rapporter ud – du og lejer kan skrive under på stedet
  • Det er både nemt og tidsbesparende at gøre dine flyttesyn digitale
  • Du får andre fordele med i købet, når du betaler for DomuSpect, herunder adgang til gratis, digitale lejekontrakter

Er du i tvivl om, om vores ejendomsadministration software er noget for dig?

Hvis du brænder inde med spørgsmål eller gerne vil vide mere om DomuSpect, hører vi altid gerne fra dig. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 4290 9008 eller ved at sende en mail afsted til os på info@iospect.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke