Skip to main content

Ejendomsadministrator og digitale flyttesyn

Som ejendomsadministrator har du rigtig mange opgaver – og derfor er det vigtig at man har systemer og procedurer det sikrer både jura, tidsforbrug og økonomien.

DomuSpect – det digitale flyttesyn, er et dedikeret digitalt værktøj der er udviklet med ejendomsadministration for øje – appen er desuden udviklet i samarbejde med advokater, så der er styr på det juridiske.

Appen kan hentes gratis til både IOS og Android, den fungerer offline, og flyttesynssager kan forberedes hjemme på kontoret så ejendomsinspektøren ikke behøver at udfylde stamdata ude ved lejemålet.

Udviklet i samarbejde med advokater

DomuSpect er udviklet i samarbejde med advokater der til dagligt arbejder med lejeloven – det giver ro i maven både for ejendomsadministrator, udlejer og lejer. DomuSpect fører dig gennem en nem checkliste så alle forhold vedr. lejemålet gennemgåes. Til sidst samles foto og det noterede i en overskuelig pdf rapport.

Laver man f.eks en indflytning eller en fraflytning tager appen selv højde for de forskelle der måtte være, og stiller altid de rigtige spørgsmål så rapporten bliver korrekt udformet – faktisk er DomuSpect det eneste digitale værktøj til flyttesyn der stiller spørgsmål baseret på tidligere svar.

Og så er der mulighed for nem tilmelding af lejere til elforsyning.

Er du ejendomsadministrator ? Så prøv DomuSpect - det digitale flyttesyn

Attraktiv omkostningsstruktur

I arbejdet med ejendomsadministration er et af kardinalpunkterne altid omkostninger. DomuSpect tilbyder derfor en særdeles attraktiv prisstruktur hvor du kun betaler for de flyttesynssager du reelt set udfører.

Vores priser er de mest attraktive i branchen – og der er ingen binding på periode eller abonnement, intet opstartsforløb med udgifter til undervisning og opstart.

Og det har sin årsag: Vi har lavet en nem og brugervenlig løsning, som alle kan bruge med det samme – vi tilbyder 2 gratis flyttesyn til at starte op på, så kan du selv teste appen inden du for alvor går i gang – men vi er nu sikre på at du vil synes rigtig godt om DomuSpect, på samme måde som alle de ejendomsadministratorer der bruger appen i dag.

Har vi et godt tilbud til dig som er ejendomsadministrator?

Ja det har vi helt sikkert – som ejendomsadministrator kan du nemt blive kernekunde – giv os et kald på tlf. 4090 9008 og hør om mulighederne for rabat og evt. frit forbrug som opstart.

Vi ved at hverdagen som ejendomsadministrator er presset for tid – derfor er det vigtig at man bruger rationelle og tidsbesparende løsninger som DomuSpect. Vi hører fra flere ejendomsadministratorer at de nemt kan spare 1 til halvanden time på et flyttesyn, sammenlignet med de gamle papirskabeloner.

Tag et kig på vores youtube kanal – her er der “hvordan gør man” videoer som hurtigt og nemt får dig i gang med dit første flyttesyn – men DomuSpect er nu så nem at bruge at du sagtens kan gå i gang med det samme.

Hent DomuSpect helt gratis inkl. 2 flyttesynssager som er klar første gang du åbner appen:

Digitalt flyttesyn - indflytningsrapport - fraflytningsrapport - ejendomsadministration

Digitalt flyttesyn - indflytningsraport - fraflytningsrapport - ejendomsadministration

Super Support til den travle ejendomsadministrator

Du kan altid ringe til os på 4090 9008 så hjælper vi dig i gang – har du en udfordring med digitale flyttesyn, eller er der noget i appen der driller, så ring til os – vi vil rigtig gerne tale med dig 🙂 Og det bedste af det hele er, at support altid og for evigt er gratis hos os.

Hvad skal du bruge support til ? Vi ser heldigvis sjældent at der er fejl i vores app – men der kan opstå spørgsmål til brugen af appen, og så er det rart at vide at når man arbejder som travl ejendomsadministrator, så er er der altid hurtig hjælp fra IOspect support. Vi har en supportside som du kan se her – der står lidt tips og tricks – og ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke