Skip to main content

Digital fraflytning – hvad er det?

Sidder du med administrationen af en eller flere boliger, der bliver lejet ud? Så kender du alt til, hvor meget papirarbejde der er forbundet med udskiftning af lejere. Digital fraflytning gør det hele meget hurtigere og nemmere for dig. 

Sidder du nu og ligner et stort spørgsmålstegn, fordi du aldrig før har hørt om digital fraflytning? Så læs med her i artiklen, hvor vi introducerer dig for, hvad det er.

Hvad er digital fraflytning?

Lejer du en bolig ud over en længere periode, vil du før eller siden komme ud for den situation, at en lejer siger dit lejemål op. Når det sker, skal du ikke alene ud at finde en ny lejer. Der følger også en lavine af administrative opgaver med i købet, når der sker et lejerskifte. 

Du skal udføre et flyttesyn, udarbejde en flytterapport, hive håndværkere ind, udarbejde en flytteopgørelse og tegne en ny lejekontrakt med den nye lejer, der skal flytte ind. 

Størstedelen af de opgaver kan klares digitalt. Og deraf kommer begrebet digital fraflytning. Vil du gerne vide mere om, hvordan det fungerer? Så bliv hængende og læs med, når vi nu dykker ned i, hvordan digital fraflytning fungerer i praksis. 

Digital fraflytning med DomuSpect - det digitale flyttesyn

Gør det nemt for dig selv

Allerede når du når dertil, at du skal lave et flyttesyn, kan du gøre det digitalt. Med vores DomuSpect app finder du alt, hvad du skal bruge til en digital fraflytning af lejlighed eller en hvilken som helst anden form for bolig. Til flyttesynet åbner du vores digital fraflytning skabelon og følger den slavisk trin-for-trin.

Når du er kommet gennem det digitale fraflytnings skema, er du færdig med den del af opgaven, der går på flyttesyn. Derefter bliver der helt automatisk genereret en digital fraflytnings rapport ud fra de oplysninger, du har udfyldt undervejs. Og den er klar til at blive sendt til din lejer, den håndværker, der skal hjælpe dig med at sætte lejligheden i stand, og andre relevante samarbejdspartnere.

Det bliver ikke nemmere at udføre flyttesyn. Med den digitale fraflytning af lejebolig kan du spare masser af tid og besvær. Du installerer nemt vores DomuSpect app, og derefter er det nemt og ganske ukompliceret at gå til. 

Digital fraflytning af lejemål – tag kontakt til os allerede i dag

Sidder du nu og jonglerer med tanker om digital fraflytning og den nye lejelov? Så behøver du ikke bekymre dig. Vi har haft advokater med ind over udviklingen af DomuSpect, og der er derfor slet ingen ko på isen. Heller ikke i forhold til den nye lejelov. 

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os på telefon 4290 9008, eller skriv til os på info@iospect.dk

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke