Fraflytningsrapport til flyttesyn

Lav nemt en fraflytningsrapport når du laver flyttesyn

Når din lejer flytter ud af din udlejningsejendom skal du lave en fraflytningsrapport – det kan du gøre hurtigt, nemt og professionelt med DomuSpect – det digitale flyttesyn.

Domuspect er gratis at hente i App store eller Google play butik – du kan med andre ord komme i gang med det samme og i løbet af ganske kort tid, stå med en digital fraflytningsrapport.

Gratis app – ingen binding

Vi synes du skal prøve det af, helt gratis og uden binding – den eneste risiko du løber er 3 min af din tid – du bliver ikke mødt af abonnementstilbud, gebyrer ved opstart, ekstra tilkøb af essentielle funktioner – så kan du lave din første fraflytningsrapport og selv danne dig et indtryk – har du spørgsmål, så ring eller skriv til os, vi er ret søde og vil rigtig gerne hjælpe dig – helt uforpligtende.

2 gratis sager er der med fra start når du henter DomuSpect – det digitale flyttesyn – så kan du i ro og mag teste appen og se om det er noget for dig – får du brug for flere sager kan de meget nemt købes direkte fra appen. Når du har købt en sag kan den bruges til en indflytning eller en fraflytning.

Eller du kan give os et kald på 4090 9008 og så kan det være du kan overtale os til at give dig et supergodt starttilbud som ny kunde (er du eksisterende kunde må du også godt ringe, så finder vi ud af noget 🙂 )

Fraflytning gjort supernemt

Når du skal lave en fraflytningsrapport så er det vigtigt at alt kommer med i rapporten: Fotodokumentation, fejl, mangler, skader og slid, og meget mere. DomuSpect sørger for at du bliver ført fra det ene punkt til det andet, via en overskuelig checkeliste, så du ikke glemmer noget undervejs. Når du er færdig laver den automatisk en pdf rapport med fotos og alt det du har noteret, som samles i en fix og færdig fraflytningsrapport.

Fraflytningsrapporten kan du nemt sende til lejer, og videre rundt til de andre aktører, det kan f.eks være håndværkere og malere der kan bruge fraflytningsrapporten som arbejdsseddel – og mon ikke kontoret gerne vil ha’ en kopi ? Intet problem,  du sender dem bare en kopi, og så er der styr på dokumentationen fremover.

Udviklet i samarbejde med advokater

DomuSpect er udviklet i samarbejde med advokater med speciale i lejeloven – så når du laver en fraflytningsrapport med DomuSpect, så er der samtidig styr på det juridiske. Det gør det nemt for både lejer og udlejer.

Og så er DomuSpect appen det eneste værktøj på markedet der stiller spørgsmål baseret på tidligere svar – det gør at en fraflytning nemt og sikkert kan gennemføres uden frygt for at glemme noget undervejs.

Hvad koster det ? Ikke ret meget sammenlignet med andre løsning – tag et kig på vores priser og bedøm det selv. Vi har branchens mest kosteffektive og gennemsigtige priser – ingen dyre konsulenttimer, ingen binding og intet abonnement, ingen dyr opstart men derimod hurtig og gratis opstart.

Vi har lagt nogle videoer på youtube som viser hvordan du kommer i gang.

Du kan kvit og frit hente DomuSpect inkl 2 gratis sager – så kan du både lave en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport:

Digitalt flyttesyn - indflytningsrapport - fraflytningsrapport

Digitalt flyttesyn - indflytningsraport - fraflytningsrapport

Har du brug for mere info vedrørende digitale fraflytningsrapporter, så ring til os på 4290 9008 – hent app’en, lav dit første flyttesyn, så nemt er det at komme i gang med DomuSpect – det digitale flyttesyn – det har aldrig været nemmere at lave en fraflytningsrapport.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke