Indflytningsrapport

Indflytningsrapport når du laver flyttesyn ?

Det er supernemt at lave en indflytningsrapport når du holder et flyttesyn – dvs det er supernemt hvis du bruger DomuSpect – det digitale flyttesyn. 🙂

Prøv det af helt graits, uden binding og i eget tempo når det passer dig – lav din første digitale indflytningsrapport allerede i dag.

Hent DomuSpect helt gratis til din iPad eller tablet og se hvor nemt der kan laves en indflytningsrapport.

Den tid du bruger på der er den eneste investering do skal gøre – der er nemlig ingen smarte opstartsgebyrer, bindingsperioder eller pjat – når du henter DomuSpect er der 2 gratis sager med som du frit kan bruge på en indflytningsrapport eller en fraflytningsrapport. Skal du bruge mere end 2 sager kan du nemt og hurtigt købe nye sager i appen.

Eller du kan ringe til os på 4090 9008 og høre om vi kan lave et godt tilbud til dig – vi glæder os til at tale med dig 🙂

Der er ikke meget spas ved en indflytningsrapport der mangler vigtige informationer – med DomuSpect bliver du ført gennem en checkliste så du ikke glemmer noget og kan koncentrere dig om at indflytningssynet forløber som det skal med lejeren.

Når du er færdig med at beskrive lejeboligens tilstand bliver alle data og foto samlet i en indfltyningsrapport som du kan sende som en pdf til lejer. Det er nemt at skrive under for alle parter direkte på din iPad eller Tablet og når du er færdig kan du nemt sende indflytningsarapporten videre til administrationen hjemme på kontoret, til malerne og evt. de håndværkere som skal håndtere udbedringer i lejeboligen.

Det er rigtig godt at have fotodokumentation at lejeboligens tilstand ved indflytning – med DomuSpect er det nemt at tage fotos undervejs og de bliver helt automatisk indføjet i din indflytningsrapport – det er supernemt.

Vores priser er både nemme at forstå og meget billige i forhold til andre løsninger på markedet.

Hvis du vil se hvordan men bruger DomuSpect så check vores “Hvordan gør man” videoer på youtube.

Hent DomuSpect helt gratis herunder – der kommer 2 gratis sager med som er klar første gang du åbner appen:

Digitalt flyttesyn - indflytningsrapport

Digitalt flyttesyn - indflytningsraport

Du kan altid ringe til os på 4090 9008 hvis du er interesseret i mere info om hvordan du kan lave digitale indflytningsrapporter. Det er meget nemt at komme i gang med DomuSpect – hent appen, luk den op og du er klar til at lave et flyttesyn.

DomuSpect – det digitale flyttesyn – er appen der gør livet nemt for boligudlejere og ejendomsadministratorer. Nu kan du nemt og bekvemt lave indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter. DomuSpect appen er lavet i samarbejde med Advokater – så ved du at der er styr på det juridiske når du laver flyttesyn.

Kontakt:
IOspect – Leopardvej 2, 7700 Thisted
Tlf: +45 4290 9008
E-mail: info@iospect.dk
Åbent: Man-Fre: 08:30-16:00