Skip to main content

Digital udflytningsrapport – prøv det gratis

Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv at udarbejde både en udflytningsrapport og en indflytningsrapport, når en lejer siger et lejemål op?

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at give vores produkt DomuSpect en chance. Derfor kan du få lov til at prøve vores app til digitale flyttesyn helt gratis. Du får to sager gratis, og når du så har prøvet vores app af i praksis og har givet den en fair chance, bestemmer du selv, om du vil fortsætte. Der er ingen binding, og det er ganske gratis.

Vi vil nu sætte dig ind i, hvordan du skal gå frem, når du laver et digitalt flyttesyn ved hjælp af DomuSpect.

Få lavet en udflytningsrapport med en trin-for-trin guide

Det er faktisk endnu nemmere end det lyder at udarbejde en udflytningsrapport. I hvert fald hvis du tager vores app DomuSpect i brug.

Når du står i den lejlighed, som du skal syne, åbner du DomuSpect appen. Her bliver du guidet gennem flyttesynet trin-for-trin, og du får mulighed for at skrive alt det data ind, der er relevant. Tager du billeder undervejs, kan du også nemt plotte dem ind. Når du er færdig med dit flyttesyn, og du skal have udarbejdet en udflytningsrapport, beder du nemt DomuSpect om at gøre det.

Efter få minutter står du med den færdige udflytningsrapport i hånden, og du kan dermed bede lejer om at sætte en digital underskrift på stedet. Dernæst kan du sende rapporten videre til de håndværkere, der skal stå for istandsættelsen af lejemålet, eller hvem der ellers skal have udflytningsrapporten.

Er det et indflytningssyn, du står over for, er proceduren præcis den samme. Du kan bruge DomuSpect til at udforme både en indflytningsrapport og en udflytningsrapport. Og den gælder både, hvad enten der er tale om et privat lejemål eller et erhvervslejemål. 

Det er nemt at lave en udflytningsrapport med DomuSpect - det digitale flyttesyn

Din sikkerhed for at få det hele med

Har du ikke en tjekliste eller DomuSpect at rette dig efter, når du skal i gang med et flyttesyn, risikerer du at glemme noget på din tur rundt i udlejningsboligen. Anvender du DomuSpect, kan du være sikker på at komme hele vejen rundt.

DomuSpect er udviklet i samarbejde med advokater og andre kyndige folk, der kender alt til flyttesyn og de faldgruber, der kan være forbundet hermed. Med DomuSpect er du sikker på at få det hele med, så du får lavet en udførlig udflytningsrapport hver gang.

Lyder billige, digitale udflytningsrapporter som noget for dig?

Bliver du lige så glad for at bruge vores app som vores mange andre kunder, giver vi dig en god pris, så du kan fortsætte med at lette dit arbejde med flyttesyn ved at anvende DomuSpect – uden det skal være forbundet med en større udskrivning hver gang, en lejer siger op, og du skal have foretaget et flyttesyn. 

Kontakt os på telefon 4290 9008 eller, skriv til os på info@iospect.dk

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke