Skip to main content

Udlejning software – hvad findes der på markedet?

Ejer du flere boliger, som du lejer ud – så kan udlejning software være en god ide. Eller fungerer du som ejendomsadministrator for andre?

Uanset om det er udlejning af egne boliger eller udlejning på vegne af andre, du beskæftiger dig med, kan du have stor glæde af at benytte dig af forskellige former for udlejning software. 

Du kan gøre det nemmere for dig selv og få frigivet mere tid til andre opgaver, hvis du tager nogle digitale værktøjer i brug. Og hvem vil ikke gerne udføre sine arbejdsopgaver på en så smart og enkel måde som muligt?

Alt i én pakke – udlejning software

Administrerer du mange boliger, eller er der kun tale om nogle få stykker? Antallet af lejemål er uden tvivl afgørende for, om det kan betale sig for dig at kaste penge efter den slags udlejning software, som vi nu vil komme ind på.

Du kan købe dig adgang til systemer, der kan hjælpe dig med at opbevare alle dine udlejningsdata, sende automatiske meddelelser ud, håndtere betalinger og opkrævninger samt meget andet. 

Står du kun i spidsen for ganske få udlejningsboliger, vil det sikkert ikke kunne betale sig for dig at gå efter den form for udlejning software. Men er antallet af lejemål højt, vil du uden tvivl kunne høste rigtig mange fordele – og faktisk nok slet ikke kunne klare dig uden.

Med den rette udlejning software bliver det meget nemmere at lave flyttesyn

Køb dig adgang til gratis lejekontrakter online

En anden form for udlejning software, der kan være relevant for dig at kende til, er, at du mod betaling kan få adgang til digitale lejekontrakter. Med i købet følger naturligvis muligheden for at sætte digitale underskrifter, og derudover kan du også opbevare alle dine dokumenter og kontrakter på en online, sikker platform.

Tjek vores Enterprise pakke, hvis det lyder som noget for dig. 

Udlejning software, der gør dine flyttesyn digitale

Uanset om du lejer mange eller få boliger ud, kan det være en god ide at spidse ører nu. DomuSpect er et digitalt værktøj, der kan hjælpe alle, der har med udlejning af boliger at gøre. Uanset om du lejer få eller mange boliger ud, vil du jævnligt komme ud for den situation, at du skal udføre flyttesyn.

Når en lejer flytter ud, og en ny skal flytte ind, skal du udføre flyttesyn. Både udflytningssyn og indflytningssyn. Og her kommer udlejning softwaren DomuSpect ind i billedet.

Med DomuSpect kan du gøre alle dine flyttesyn digitale. Du taster alle relevante data ind i appen, og når du er færdig med dit flyttesyn, skal du ikke selv udfylde en indflytnings- eller udflytningsrapport. Det sørger DomuSpect for. Skal der billeder med, kan der også nemt komme det. Dem lægger du nemt ind løbende under dit flyttesyn.

Køb dig adgang allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis DomuSpect har fanget din interesse. Benytter du dig af DomuSpect, kan få du gratis adgang til gratis lejekontrakter hvis du opgraderer til vores Enterprise udgave. Du kan nemt integrere dine øvrige data med en mere avanceret form for udlejning software, som virksomheden Proper tilbyder.

Giv os et kald på telefon 4290 9008 eller skriv til os på info@iospect.dk

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke