Skip to main content

Hvor gemmes mine flyttesyn?

Vi gemmer som udgangspunkt ikke dine flyttesyn hos DomuSpect. Dine flyttesyn gemmes udelukkende på din egen enhed. Derfor er det rigtig vigtigt, at du løbende husker at gemme de afsluttede flyttesynsrapporter og de tilhørende fotos på et sikkert lagermedie og derudover sørger for at have backup.

Har du tegnet et EXCLUSIVE-abonnement har du også adgang til lagerplads i skyen. I menuen finder du en slide-menu, hvor du kan vælge mellem ENHED eller SKY.
Vælger du at arbejde på din lokale lagerplads på din enhed, gemmes de flyttesyn du opretter her, udelukkende på enheden. Vælger du at arbejde på din lagerplads i skyen, synkroniseres de flyttesyn, du opretter her, automatisk med skyen og gemmes der.

Med et EXCLUSIVE-abonnement kan du også manuelt uploade flyttesyn fra din enhed til din lagerplads i skyen. På samme måde kan du downloade flyttesyn fra skyen til din enhed.
Når du står ude på oversigten, swiper du det flyttesyn, du gerne vil uploade til eller downloade fra skyen, til højre. Du kan nu trykke på UPLOAD eller DOWNLOAD.

Flyttesynet kan kun ligge et sted af gangen og vil derfor ikke længere fremgå af din nuværende oversigt. Du finder nu flyttesynet i henholdsvis din lagerplads i skyen eller på enheden. Vælg ENHED eller SKY på slide-menuen.

Category: Tips og viden

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke