Hvordan sletter jeg et flyttesyn?

Det er en rigtig god ide at slette gamle flyttesyn, der er afsluttet og som man derfor aldrig skal arbejde mere med.

Inden du sletter et flyttesyn, skal du naturligvis sørge for, at du sender en kopi af den endelige flyttesynsrapport og kopier af de tilhørende fotos til dig selv og arkiverer dem et sikkert sted. Sørg også for ekstra backup, så du altid kan finde din dokumentation frem, hvis du skal bruge den.

Når du står på oversigten, swiper du flyttesynet, du gerne vil slette, til venstre. Du kan nu trykke på SLET.

Når du vælger MARKER i menuen, kan du markere flere flyttesyn og slette alle de markerede på en gang. Det gør du ved at trykke på skraldespands-ikonet i bunden.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik