Kan jeg gendanne et slettet flyttesyn?

Når du sletter et flyttesyn, bliver det først permanent slettet efter 30 dage. Hvis det er under 30 dage siden kan du derfor finde og gendanne det slettede flyttesyn igen. Du finder de slettede syn i menuen i øverste højre hjørne på knappen SLETTET.

Når du står på det slettede flyttesyn, swiper du til venstre og du kan nu trykke på GENDAN. Husk at du skal gå i menuen og endnu en gang trykke på SLETTET for at komme til dine aktive flyttesyn, hvor du nu også finder, den du har gendannet.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik