Skip to main content

Oprettelse og ændringer i virksomhedsdata

​For at oprette virksomhedsdata for udlejer, skal du trykke på menuen i øverste højre hjørne og herefter vælge Virksomhedsdata. Øverst har du mulighed for at indsætte dit eget logo. Du skal indtaste dine kontaktoplysninger og udfylde firmanavn og CVR-nummer, hvis du er momsregistreret. 

Her har man også mulighed for at tilføje en eller flere udlejere, man udfører flyttesyn på vegne af. Du skriver dit fulde navn og din digitale underskrift som bekræfter, at det er dig, der udfører flyttesyn. Nu mangler du kun at tage stilling til tre ting: Det er en rigtig god ide at tjekke af i boksen Gem fotos til kamerarulle så du gemmer alle de billeder du tager i DomuSpect-appen i original version. Tjekker du af i næste boks får du Mulighed for at tegne og skrive på fotos direkte i appen. Du skal kun tjekke af i den sidste boks, hvis det er et erhvervslejemål, du udfører flyttesyn på. Det er også her du finder din unikke API nøgle. 

https://youtu.be/W1_yIzvd5Ck
Category: How to Videoer

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke