Sådan virker DomuSpect – det digitale flyttesyn

Du indtaster dine virksomhedsdata under indstillinger og så opretter du et nyt flyttesyn og vælger et indflytnings- eller fraflytningssyn.

Først indtaster du informationer om lejemål og lejer og det er også her du kan melde lejer til elforsyning direkte i appen. I næste trin angiver du aflæsninger af forbrug og tilføjer billeder til dokumentation. Det er også her du registrerer oplysninger omkring nøgler til lejemålet. I tredje trin skal du i gang med at syne de enkelte rum i lejligheden. Du vælger rumtypen i de øverste faneblade og trykker på +TILFØJ… og tegner en simpel plantegning, placerer indgangsdøren og kalder den første flade til venstre A. Nu er det muligt felt for felt at tage stilling til flader og andre elementers tilstand i rummet og vurdere om istandsættelse er påkrævet og hvem der skal betale. Du kan skrive kommentarer og tilføje fotos som dokumentation og trykke afslut og gå til næste rum. Når du har gennemgået alle lejemålet rum, går du til trin 4 hvor du kan angive generelle bemærkninger og fotos og så er det her lejer giver sine underskrifter.

Flyttesynsrapporten er nu løbende og automatisk genereret ud fra de oplysninger du har indtastet under flyttesynet og kan tilgås direkte i topmenuen i nuværende skærmbillede eller fra oversigten.

Category: How to Videoer

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke