Fotodokumentation

Du er sandsynligvis igang med at tilføje flere fotos ved plantegningen og det kan give problemer.

Du skal i stedet for tilføje flere fotos når du folder rummet ud, dvs. på fladerne på de enkelte rum således at fotodokumentationen kommer ind på det rigtige sted i pdf rapporten.

Opløsningen i pdf rapporten er et kompromis mellem at de skal gengive forholdene bedst muligt uden at gøre pdf rapporten alt for tung når den senere skal sendes på mail.

I virksomhedsindstillinger kan du slå “Gem fotos på kamerarulle” til og fra, og det giver dig muligheden for at gemme alle de fotos du tager af lejemålet som højtopløselige billeder.

Husk at tage en kopi af dette på en harddisk og slet jævnligt på din enhed så den ikke fyldes op og løber tør for lagerplads.

Nej og ja. Du kan indsætte alle de fotos du vil i din flyttesynsrapport. Dog skal du være opmærksom på at jo flere fotos du indsætter, jo større og længere bliver din pdf rapport.

Det kan give en udfordring i forhold til at sende flyttesynsraporten på mail, da f.eks Apples email app har en grænse på ca. 15mb på vedhæftninger. Har du en anden email app installeret kan du ofte bruge dette som alternativ, eller dele din rapport på google drive, dropbox eller ligende, og så hente den ned og sende den når du er på kontoret.

Vi kan desværre ikke gøre noget ved Apples grænse på 15mb.

Når du laver et flyttesyn kan du dokumentere lejemålets tilstand vha fotodokumentation. Hvis der f.eks er en skade kan du beskrive den i checklisten og indsætte et foto så det er nemt for alle parter at se skaden og dens omfang. Det kan f.eks også være ved nybyggeri hvor man du kan dokumentere at alt er skinnende nyt og rent.

Ja. Du kan vedhæfte fotos af bygningen og du kan vedhæfte en plantegning. Dog er der begrænsning på vedhæftning på de enkelte rum hvor der er meningen at du skal tage et foto på stedet og indsætte det i rapporten.

Husk at give tilladelse til at DomuSpect må tilgå din kamerarulle. Første gang du vil tage et foto bliver du spurgt om du vil tillade at DomuSpect får adgang til din kamerarulle – tryk OK/Ja til det.

Kommer du ved en fejl til at trykke på nej skal du gå til din enheds indstillinger og alt efter enhed vælge kameraindstillinger eller privatindstillinger for at tillade adgang.

Load More

Kontakt:

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark
Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark
Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008
Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage.

Handelsbetingelser