Skip to main content

Fotodokumentation

Du er sandsynligvis i gang med at tilføje flere fotos af plantegningen under et rum og det kan du ikke. Der kan kun være et enkelt foto.

Du skal i stedet for tilføje flere fotos når du folder rummet ud, dvs. på fladerne på de enkelte rum således at fotodokumentationen kommer ind på det rigtige sted i pdf rapporten.

Category: Fotodokumentation

Opløsningen på fotos i pdf rapporten er et kompromis mellem, at de skal gengive forholdene bedst muligt uden at gøre pdf rapporten alt for tung, når den senere skal sendes på mail.

I virksomhedsindstillinger kan du slå “Gem fotos på kamerarulle” til og fra, og det giver dig mulighed for at gemme alle de fotos, du tager af lejemålet i appen som højtopløselige billeder på din kamerarulle.

Husk at tage en kopi af dine fotos på en harddisk og slet dem jævnligt på din enhed, så den ikke fyldes op og løber tør for lagerplads.

Vi lagrer som udgangspunkt ikke dine flyttesyn og fotos her hos DomuSpect. Dine flyttesyn gemmes udelukkende på din enhed. Har du tegnet et EXCLUSIVE-abonnement lagrer vi, de flyttesyn og fotos du har synkroniseret med skyen.

Category: Fotodokumentation

Nej og ja. Du kan indsætte alle de fotos du vil i din flyttesynsrapport. Dog skal du være opmærksom på at jo flere fotos du indsætter, jo større og længere bliver din pdf rapport.

Det kan give en udfordring i forhold til at sende flyttesynsraporten på mail, da f.eks Apples email app har en grænse på ca. 15mb på vedhæftninger. Har du en anden email app installeret kan du ofte bruge dette som alternativ, eller dele din rapport på google drev, dropbox eller lignende, og så hente den ned og sende den når du er på kontoret.

Vi kan desværre ikke gøre noget ved Apples grænse på 15mb.

Category: Fotodokumentation

Når du laver et flyttesyn kan du dokumentere lejemålets tilstand vha fotodokumentation. Hvis der f.eks er en skade kan du beskrive den i tjeklisten og indsætte et foto, så det er nemt for alle parter at se skaden og dens omfang. Det kan f.eks også være ved nybyggeri, hvor man du kan dokumentere at alt er skinnende nyt og rent.

Category: Fotodokumentation

Ja. Når du trykker på kamera-ikonet under gennemgangen af et rum vælger du selv, om du vil vedhæfte fotos du allerede har taget eller tage fotos direkte i appen.

Category: Fotodokumentation

Husk at give tilladelse til at DomuSpect må tilgå din kamerarulle. Første gang du vil tage et foto bliver du spurgt om du vil tillade at DomuSpect får adgang til din kamerarulle – tryk OK/Ja til det.

Kommer du ved en fejl til at trykke på nej skal du gå til din enheds indstillinger og alt efter enhed vælge kameraindstillinger eller privatindstillinger for at tillade adgang.

Category: Fotodokumentation

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke