How to Videoer

Du kan supernemt tilmelde din lejer til elforsyning direkte i DomuSpect-appen. Vi har lavet en aftale med SEF så du hurtigt og bekvemt kan lave tilmeldingen i samme arbejdsproces som flyttesynet. Som udlejer hæfter du nemlig selv for elregningen, hvis ikke lejer indgår en aftale om levering af el til lejemålet.

Når du under fanebladet Information har udfyldt de felter, der er markeret med stjerne og du har fået lejers underskrift, så trykker du i bunden på Gennemse og afsend tilmelding til elforsyning og du har nu en fuldmagt til at tilmelde din lejer til elforsyning. I topmenuen trykker du på Send til elforsyning i øverste højre hjørne og nu er tilmeldingen afsendt! Hverken du eller lejer skal foretage jer yderligere.

Fuldmagten kan deles med lejer via de øvrige funktioner i topmenuen.

Læs mere om tilmelding til elforsyning her

Wenn Sie in einem Übergabeprotokoll zur dritten Registerkarte Zimmer wechseln, werden dort die verschiedenen Zimmer des Mietobjekts zur Inspektion angezeigt. Sie können den Raumtyp (z. B. „Küche“) in der oberen Registerkarte auswählen und dann auf Küche hinzufügen tippen. Sie können die Beschreibung des Zimmers ändern und einen einfachen Grundriss zeichnen. Platzieren Sie die Eingangstür und benennen Sie die Fläche / Wand links von der Tür mit „A“.

So können Sie Schritt für Schritt den Zustand der Oberflächen und anderer Elemente prüfen und auf dieser Grundlage eine Entscheidung treffen, ob die Immobilie renoviert werden muss, und ob diese Renovierung auf Kosten des Mieters oder des Vermieters erfolgen soll. Sie können zur Dokumentation auch Notizen und Fotos hinzufügen. Wenn Sie fertig sind, tippen Sie auf „Beenden“ und fahren mit dem nächsten Zimmer fort.

Category: How to Videoer

​For at oprette virksomhedsdata for udlejer, skal du trykke på tandhjulet i topmenuen og herefter vælge Virksomhedsdata. Øverst har du mulighed for at indsætte dit eget logo. Du skal indtaste dine kontaktoplysninger og udfylde firmanavn og CVR-nummer, hvis du er momsregistreret. 

Her har man også mulighed for at tilføje en eller flere udlejere, man udfører flyttesyn på vegne af. Du skriver dit fulde navn og din digitale underskrift som bekræfter, at det er dig, der udfører flyttesyn. Nu mangler du kun at tage stilling til tre ting: Det er en rigtig god ide at tjekke af i boksen Gem fotos til kamerarulle så du gemmer alle de billeder du tager i DomuSpect-appen i original version. Tjekker du af i næste boks får du Mulighed for at tegne og skrive på fotos direkte i appen. Du skal kun tjekke af i den sidste boks, hvis det er et erhvervslejemål, du udfører flyttesyn på.

Category: How to Videoer

Tryk på +NYT FLYTTESYN og indtast lejerens navn. Du kan ikke senere ændre den oplysning, så du skal sikre dig, at du har det korrekte navn. Når du trykker på opret og bekræft, vælger du om det er et indflytnings- eller fraflytningssyn.

Du starter på trin 1: Information som du kan se på fanebladene i bunden af skærmen. Dato og tidspunkt for besigtigelse bliver automatisk udfyldt, men kan selvfølgelig ændres, når du trykker på datofeltet, hvis du f.eks. vælger at forberede flyttesynet hjemmefra. Du skal udfylde oplysninger om lejemål og lejer og tilføje et foto af plantegningen eller tegne en simpel plantegning af lejemålet direkte i appen. Så er du klar til at gå i gang med selve flyttesynet.

Category: How to Videoer

Første gang du åbner DomuSpect får du en kort intro som fører dig igennem de symboler og funktioner du finder her. Trykker du på spørgsmålstegnet i topmenuen kan du vælge at få den korte intro igen eller alternativt en oversigt på skrift, hvor du også finder kontaktoplysninger til DomuSpect support.

På samme måde får du en kort intro af skærmbilledet, du møder, når du opretter dit første flyttesyn og når du sender din første el-tilmelding.

Category: How to Videoer

Når du står på oversigten, kan du til enhver tid trykke på PDF-symbolet ud for det tilhørende flyttesyn og tage et kig på den flyttesynsrapport som løbende og automatisk genereres i PDF-format ud fra de oplysninger, du indtaster i appen under flyttesynet. I topmenuen har du mulighed for at dele rapporten.

Category: How to Videoer

Du indtaster dine virksomhedsdata under indstillinger og så opretter du et nyt flyttesyn og vælger et indflytnings- eller fraflytningssyn.

Først indtaster du informationer om lejemål og lejer og det er også her du kan melde lejer til elforsyning direkte i appen. I næste trin angiver du aflæsninger af forbrug og tilføjer billeder til dokumentation. Det er også her du registrerer oplysninger omkring nøgler til lejemålet. I tredje trin skal du i gang med at syne de enkelte rum i lejligheden. Du vælger rumtypen i de øverste faneblade og trykker på +TILFØJ… og tegner en simpel plantegning, placerer indgangsdøren og kalder den første flade til venstre A. Nu er det muligt felt for felt at tage stilling til flader og andre elementers tilstand i rummet og vurdere om istandsættelse er påkrævet og hvem der skal betale. Du kan skrive kommentarer og tilføje fotos som dokumentation og trykke afslut og gå til næste rum. Når du har gennemgået alle lejemålet rum, går du til trin 4 hvor du kan angive generelle bemærkninger og fotos og så er det her lejer giver sine underskrifter.

Flyttesynsrapporten er nu løbende og automatisk genereret ud fra de oplysninger du har indtastet under flyttesynet og kan tilgås direkte i topmenuen i nuværende skærmbillede eller fra oversigten.

Category: How to Videoer

Load More

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik