Kom hurtigt igang

Du kan supernemt tilmelde din lejer til elforsyning. Vi har lavet en aftale med SEF så du hurtigt og bekvemt kan lave tilmeldingen i samme arbejdsproces som flyttesynet.

Når du har udfyldt alle de felter der er markeret med stjerne i indflytningssagen, og du har fået lejers underskrift, så kan du trykke på pdf ikonet og vupti, så har du en fuldmagt til at tilmelde din lejer til elforsyning.

Se den her video der forklarer det hele på 45 sekunder 🙂

Læs mere om tilmelding til elforsyning her

Nej. DomuSpect fungerer 100% offline hvis der er behov for det. Det har den store fordel at du altid kan lave et flyttesyn, uanset hvor du er.

Men når du skal sende flyttesynsrapporten til lejer er du nødt til at koble dig på et wifi/netværk for at sende flyttesynet.

Tryk på værelse, og tryk på “Tilføj værelse”. I feltet betegnelse kan du omdøbe til “Altan” eller “Have”.

Når du så går gennem checklisten kan du slette de punkter der ikke giver mening i forhold til rummet.

Du kan evt. tilføje nye punkter selv, eller du kan omdøbe til noget der giver bedre mening.

Alternativt kan du lave noter eller bruge kommentarfeltet.

Ja det kan du nemt. Lige under det rum du arbejder med kan du trykke på f.eks “Tilføj entre” og så har du oprettet et nyt rum.

Du kan vælge at navngive de forskellige rum så det er nemmere at holde overblikket i pd rapporten. I feltet betegnelse står der “Entre” når du opretter en ny entre, men denne kunne du omdøbe til “Hall” og den næste du laver kunne omdøbes til “Vindfang” f.eks

Ja, men ikke i DomuSpect – vi har lavet en samarbejdsaftale med Rently hvor du kan få ubegrænsede gratis digitale lejekontrakter, hvis du er Enterprise kunde hos os.

Som Enterprise kunde hos os får du alt dette helt gratis hos Rently:

  • Ubegrænsede lejemål
  • Ubegrænsede digitale lejekontrakter
  • Ubegrænsede digitale underskrifter

Normalpris er DKK 599,- pr. md. ex. moms.

Som Enterprise bruger af DomuSpect, får du hele pakken gratis hos Rently.

Læs mere om det her og check Rently.dk

Ja. Der følger altid 2 gratis sager med når du henter DomuSpect – det digitale flyttesyn første gang.

Så kan du prøve både et indflytningssyn og et fraflytningssyn. Der er nogle forskelligheder mellem de to typer flyttesyn så det er en god ide at prøve begge af inden du skal bruge DomuSpect på et rigtigt flyttesyn.

Ønsker du en gennemgang af appen så kontakt os på tlf. 4290 9008 eller skriv til os på info@iospect.dk – det tager kun 8 min at lave en gennemgang, og det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os på tlf. 4290 9008 så hjælper vi dig hurtigt i gang.

Tryk på ikonet for ny sag, indtast navnet på lejeren og vælg indflytning eller fraflytning. Bemærk at navnet ikke kan ændres når du har trykket godkendt. Skriver du et forkert navn på lejeren må du starte forfra med en ny sag.

Nu er du klar til at starte dit første flyttesyn med DomuSpect – det digitale flyttesyn.

Udfyld oplysninger om lejer, hvem flyttesynet evt. udføres på vegne af, notér forbrug og udleverede nøgler og om lejer er mødt til flyttesynet.

Nu kan du gå i gang med at dokumentere lejemålets tilstand. Opret det første rum, f.eks en entre og følg checklisten, skriv noter, tag fotos, vedhæft eller tegn nemt en plantegning og gå rummet i gennem. Når du er færdig er du klar til næste rum.

Når du har dokumenteret alle rum er det tid til at du og lejer skriver under på rapporten og sender den afsted.

Både du og lejer skal skrive under på flyttesynet, forudsat at lejer er mødt til flyttesynet. Administrerer du lejemålet for anden er det også dig der skal skriver under.

Vi anbefaler at du går alle rum i gennem sammen med lejer, noter lejemålets tilstand og tager de nødvendige fotos, og når du er færdig kan du gennemse rapporten sammen med lejer. Herefter er I klar til at underskrive flytteynsrapporten.

På enheden åbner du app store eller google play butik og søger efter DomuSpect. Dernæst trykker du på hent, åbner appen når den er installeret og logger ind med mail, facebook eller gmail.

Load More

Kontakt:

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark
Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark
Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008
Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage.

Handelsbetingelser