Kom hurtigt igang

Du kan supernemt tilmelde din lejer til elforsyning direkte i DomuSpect-appen. Vi har lavet en aftale med SEF så du hurtigt og bekvemt kan lave tilmeldingen i samme arbejdsproces som flyttesynet. Som udlejer hæfter du nemlig selv for elregningen, hvis ikke lejer indgår en aftale om levering af el til lejemålet.

Når du under fanebladet Information har udfyldt de felter, der er markeret med stjerne og du har fået lejers underskrift, så trykker du i bunden på Gennemse og afsend tilmelding til elforsyning og du har nu en fuldmagt til at tilmelde din lejer til elforsyning. I topmenuen trykker du på Send til elforsyning i øverste højre hjørne og nu er tilmeldingen afsendt! Hverken du eller lejer skal foretage jer yderligere.

Fuldmagten kan deles med lejer via de øvrige funktioner i topmenuen.

Læs mere om tilmelding til elforsyning her

Nej. DomuSpect fungerer 100% offline, hvis der er behov for det. Det har den store fordel, at du altid kan lave et flyttesyn, uanset hvor du er.

Men når du skal sende flyttesynsrapporten til lejer, er du nødt til at koble dig på et wifi eller et mobilt netværk for at sende flyttesynet.

Vælg rumtypen værelse i de øverste faneblade, og tryk på +tilføj værelse. Nu kan du omdøbe betegnelsen Værelse til Altan, Have eller et hvilket som helst anden betegnelse, der giver mening for dit lejemål.

Når du går gennem rummets checkliste kan du slette de punkter, der ikke giver mening i forhold til det rum, du har oprettet. Du har også mulighed for at tilføje nye punkter selv, eller du kan omdøbe punkter til noget, der giver bedre mening. Alternativt kan du lave noter eller bruge kommentarfeltet.

Ja det kan du nemt. I de øverste faneblade vælger du den rumtype du gerne vil tilføje – f.eks. Entre. Nu kan du trykke på +Tilføj entre og så har du oprettet et nyt rum.

Du kan vælge at navngive de forskellige rum så det er nemmere at holde overblikket i pdf rapporten. I feltet betegnelse står der Entre, når du opretter en ny entre, men den kan du omdøbe til en betegnelse, der i dette tilfælde måske kunne være Hall, Gang eller Vindfang.

Ja, men ikke i DomuSpect. Vi har lavet en samarbejdsaftale med en partner, hvor du kan få ubegrænsede gratis digitale lejekontrakter, hvis du er Enterprise kunde hos os.

Som Enterprise kunde hos os får du få adgang til:

  • Ubegrænsede lejemål
  • Ubegrænsede digitale lejekontrakter
  • Ubegrænsede digitale underskrifter

Som Enterprise-bruger af DomuSpect, får du hele altså hele pakken.

Læs mere om det her

Ja. Der følger altid 2 gratis sager med når du henter DomuSpect – det digitale flyttesyn første gang.

Så kan du prøve både et indflytningssyn og et fraflytningssyn. Der er nogle forskelligheder mellem de to typer flyttesyn så det er en god ide at prøve begge af inden du skal bruge DomuSpect på et rigtigt flyttesyn.

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger appen så tag et kig på vores How to videoer eller kontakt os på tlf. 4290 9008 eller support@iospect.dk

Tag et kig på siden med vores forskellige abonnementer, hvor du også kan tegne abonnement online. Du er også altid velkommen til at kontakt os på tlf. 4290 9008 eller support@iospect.dk, så hjælper vi gerne.

Tryk på +NYT FLYTTESYN og indtast lejerens navn. Du kan ikke senere ændre den oplysning, så du skal sikre dig, at du har det korrekte navn. Når du trykker på opret og bekræft, vælger du om det er et indflytnings- eller fraflytningssyn.

Du starter på trin 1: Information som du kan se på fanebladene i bunden af skærmen. Dato og tidspunkt for besigtigelse bliver automatisk udfyldt, men kan selvfølgelig ændres, når du trykker på datofeltet, hvis du f.eks. vælger at forberede flyttesynet hjemmefra. Du skal udfylde oplysninger om lejemål og lejer og tilføje et foto af plantegningen eller tegne en simpel plantegning af lejemålet direkte i appen. Så er du klar til at gå i gang med de næste trin i selve flyttesynet.

På trin 2 skal du dokumentere forbrugsoplysninger og nøgler. På trin 3 gælder det lejemålets tilstand. Opret det første rum, f.eks en entre og følg checklisten, skriv noter, tag fotos, vedhæft eller tegn nemt en plantegning og gå rummet i gennem. Når du er færdig er du klar til næste rum.

Når du har dokumenteret alle rum er det på 4. og sidste trin, tid til at du og lejer skriver under på rapporten og sender en kopi til lejer og dig selv.

Både du og lejer skal skrive under på flyttesynet, forudsat at lejer er mødt til flyttesynet. Administrerer du lejemålet for en anden er det også dig, der skal skrive under.

Vi anbefaler at du går alle rum igennem sammen med lejer, noterer lejemålets tilstand og tager de nødvendige fotos. Når du er færdig, kan du gennemse rapporten sammen med lejer og herefter er I klar til at underskrive flyttesynsrapporten.

Har du udfyldt virksomhedsdata korrekt – også inklusiv din underskrift – vil DomuSpect automatisk bruge den underskrift i flyttesynet og du skal ikke skrive yderligere under.

På enheden åbner du app store eller google play butik og søger efter DomuSpect. Dernæst trykker du på hent, åbner appen, når den er installeret og logger ind med mail, facebook eller gmail.

Load More

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark

Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik