Skip to main content

Virksomhedsoplysninger

Når du køber et flyttesyn direkte i appen eller har tegnet et PREMIUM- eller EXCLUSIVE-abonnement på DomuSpect, har du mulighed for at tilføje en eller flere udlejere, du udfører flyttesyn på vegne af.

Tryk på tandhjulet på forsiden og gå til virksomhedsdata. Du skal først indtaste dine egne kontaktoplysninger og dit firmanavn og tilhørende CVR-nummer, hvis du er momsregistreret. 

I næste felt skal du angive, om du udfører flyttesyn på vegne af en eller flere udlejere. Her vælger du Ja. I feltet På vegne af udlejer skriver du dit fulde navn og herunder din digitale underskrift der bekræfter, at det er dig, der udfører selve flyttesynene. Tryk og tilføj det antal udlejere, du udfører flyttesyn for og indtast deres oplysninger.

Nu kan du herefter vælge, hvilken udlejer, der skal fremgå af flyttesynsrapporten i rullemenuen på sidste faneblad i flyttesynet under punktet Flyttesynet udføres på vegne af.

Virksomhedsoplysninger er vigtige at indtaste som det første du gør når du har hentet DomuSpect – det digitale flyttesyn.

Her kan du registrere om du er boligudlejer og/eller administrator og indtaste alle de oplysninger vedr. udlejer, der er vigtige at have med i indflytnings- og fraflytningsrapporter.

De indtastede oplysninger vil fremgå i starten af flyttesynsrapporten og udvalgte oplysninger vil fremgå på hver eneste side af flyttesynsrapporten sammen med underskrift fra udlejer eller dennes repræsentant og lejer.

Tryk på det lille tandhjul på oversigten og gå til Virksomhedsdata. Tjek at du har udfyldt alle felter korrekt.

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark

Mail: info@domuspect.dk – Tlf: +45 4290 9008

CVR: 40562362
DomuSpect er en del af IOspect ApS

Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage eller fang os på chatten her på siden – vi er ofte online uden for normal åbningstid og kan som regel træffes på chatten både aften og weekend.

Det er ikke pjat når vi siger at vi giver Danmarks bedste support på digitale flyttesyn.

Check vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) – måske kan du finde et svar her: Support FAQ

Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Ændring af dit samtykke