Virksomhedsoplysninger

Gå til virksomhedsoplysninger – tryk på tandhjulet på forsiden og vælg virksomhedsdata.

Lidt nede på siden for virksomhedsdata skal du trykke på knappen “Tilføj en udlejer du administrerer”.

Indtaste relevante oplysninger for den udlejer du administrerer, og når de er gemt kan du vælge hvilken udlejer der skal fremgår af flyttesynsrapporten, når du er ved at lave flyttesynet under punktet “Flyttesynet udføre på vegne af:”

Virksonhedsoplysninger er vigtige at indtaste som der første du gør når du har hentet DomuSpect – det digitale flyttesyn.

Her kan du indtaste boligudlejer og/eller administrator indtaste alle oplysninger vedr. udlejer, og de er vigtige at have med i indflytnings- og fraflytningsrapporter.

De indtastede oplysninger vil fremgå i starten af flyttesynsrapporten og udvalgte oplysninger vil fremgå på hver eneste side af flyttesynsrapporten sammen med underskrift fra udlejer eller dennes repræsentant og lejer.

Tryk på det lille tandhjul på hovedskærmen. Her kan du åbne virksomhedsoplysninger. Check at du har udfyldt alle felter korrekt.

Load More

DomuSpect – det digitale flyttesyn – er appen der gør livet nemt for boligudlejere og ejendomsadministratorer. Nu kan du nemt og bekvemt lave indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter. DomuSpect appen er lavet i samarbejde med Advokater – så ved du at der er styr på det juridiske når du laver flyttesyn.

Kontakt:
IOspect – Leopardvej 2, 7700 Thisted
Tlf: 4290 9008
E-mail: info@iospect.dk
Åbent: Man-Fre: 08:30-16:00

Giv os en anmeldelse på trustpilot