Betaling

Ja. Der følger altid 2 gratis sager med når du henter DomuSpect – det digitale flyttesyn første gang.

Så kan du prøve både et indflytningssyn og et fraflytningssyn. Der er nogle forskelligheder mellem de to typer flyttesyn så det er en god ide at prøve begge af inden du skal bruge DomuSpect på et rigtigt flyttesyn.

Ønsker du en gennemgang af appen så kontakt os på tlf. 4290 9008 eller skriv til os på info@iospect.dk – det tager kun 8 min at lave en gennemgang, og det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os på tlf. 4290 9008 så hjælper vi dig hurtigt i gang.

Ja. Hvis du f.eks arbejder for en offentlig institution og har behov for at fakturering sker med en EAN-faktura så giv os besked og så sørger vi for resten.

Category: Betaling

Nej. Når du køber sager gennem App Store eller Google Play køber du en digital vare som de to udbydere typisk ikke vil refundere. Men i visse tilfælde kan det lade sig gøre hvis du kontakte apple support eller google support. Vi kan desværre ikke hjælpe dig.

Category: Betaling

Nej. Når du køber sager i appen får du en kvittering fra App Store eller Google Play, og det er den du skal bruge som bilag.

Category: Betaling

Ja. Inde i DomuSpect skal du trykke på indkøbskurven. Herefter vælger du antal sager og gennemfører købet. Hvis du ikke allerede har tilknyttet et betalingskort til din App Store eller Google Play konto skal du gøre dette for at gennemføre købet.

Category: Betaling

Ring til os på tlf. 4290 9008 så vi kan snakke om mulighederne eller send end mail på info@iospect.dk

Category: Betaling

Nej det er desværre ikke muligt, da Apple og Google bestemmer hvilke betalingsløsninger du kan bruge til køb i app store og google play. P.t. understøttes alm. dankort uden visa ikke.

Category: Betaling

Du kan desværre ikke betale med mobile pay. Da køb foregår via app store eller Google Play er det Apple og Google der bestemmer hvilke betalingsmetoder du kan bruge. P.t. understøttes mobile pay ikke.

Category: Betaling

Load More

Kontakt:

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark
Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark
Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008
Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage.

Handelsbetingelser