Lukker appen ned ?

Nogle gange sker det at DomuSpect ikke vil starte efter en opdatering. Det skyldes typisk at hukommelsen på din enhed er overbelastet. Luk alle andre apps ned som du har åben på din enhed.

Virker det ikke, så prøv at genstarte din enhed. Hvis det stadigvæk ikke virker, så prøv at slette appen og geninstaller, så burde appen starte op normalt igen

Hvis du oplever at DomuSpect lukker ned spontant (crash) så skal du checke følgende:

Hvor mange apps har du åben på din enhed bagved ?
Lav et hurtigt dobbelttryk på hjemmeknappen (IOS) eller tryk på din Android enhed så du kan se hvor mange apps du har åbent. For den bedste performance og stabilitet anbefaler vi at du ikke har en masse andre apps åbent på din enhed. Prøv at lukke de andre apps ned og se om det ikke hjælper på problemet.

Har du lige opdateret DomuSpect eller dit styresystem på din enhed ?
Prøv at genstarte din enhed, nogle gange kan iPads/iPhones og Android enheder “hænge lidt med næbbet” efter en opdatering.

Har du mange gamle sager liggende i DomuSpect?
Prøv at slette nogle af de gamle sager, specielt de sager hvor der er mange fotos.

Check din IOS og Android version ? Har du opdateret din iPad/iPhone/Android endhed ?
Et ældre OS vil køre mindre stabilt end et nyere, så det er en god ide at opdatere til seneste IOS version.

Har du lige opdateret DomuSpect eller din enhed, og blev du afbrudt f.eks pga netværksfejl eller andre årsager ?
Nogle gange forløber en opdatering ikke som den skal, og der kan være mange årsager til det som vi desværre ikke kan gøre noget ved, eller sikre os imod, da årsagen kan stamme fra din enhed, netværksfejl og mange andre ting. I sådanne tilfælde er det eneste du kan gøre, at slette DomuSpect, og forsøge at geninstallere.
Bemærk dog at alle dine gamle sager forsvinder, så det er vigtigt at du gemmer dine gamle sager uden for appen først. Har du købt sager i app store, og har du ubrugte sager vil disse ikke blive berørt af en geninstallering, så du mister ikke købte ubrugte sager.

Load More

Kontakt:

Leopardvej 2, 7700 Thisted – Danmark
Brendstrupvej 61, 8200 Aarhus N – Danmark
Mail: info@iospect.dk – Tlf: +45 4290 9008
Ring til os mellem 08:00 – 16:00 på hverdage.

Handelsbetingelser